Kalas, Ikea och ryggvärk

Vi börjar med igår och går baklänges. Var på Ikea och lämnade igen lite saker vi inte skulle ha och köpte saker vi skulle ha. Stod i kö i 50 minuter! Jag hade nummer 377, det var typ 360 när jag kom. Tänkte att det går ju rätt fort det här när numren tickade på första kvarten. Sedan så hände något, flera kassor övergavs och det kom flera komplicerade fall för de resterande att lösa. Så det var ju kul. Ett tips är att inte åka till Ikea på helgen som halva södra Stockholm tydligen gör.

Innan dess var vi i Salem hos min systerson som fyller 31 idag, Grattis igen! Lite kalas där med alla småttingar utom den nyaste förstås, för den är så ny att den är kvar på sjukhuset. Kryptiskt ja, men inte för de som förstår och vet. Vi var ju några vuxna också förstås. Det är tur att vi är så många som fyller år utspritt på hela året så man får ses några gånger.

Vi körde MAX på vägen hem, så skönt att inte behöva laga mat efter att ha kommit hem från stormkaoset. Särskilt nu när min rygg fått för sig att göra ont och dumma sig med ryggskottsliknande symptom. Ta på sig strumpor, sitta, ligga, you name it, det är lite krångligt.

Apropå fysiska besvär så är min förkylning över, men bihålorna dummar sig ännu. Vore skönt att få vara och känna sig helt och hållet frisk snart, men risken att bli sjuk igen kommer ju öka när Elsa börjar på förskolan om 15 dagar. Borde även boka in en massage då jag har tre tillfällen att utnyttja via friskvårdspengen från förra året. Bara lite svårt att få det att gå ihop med jobbtiderna då de oftast krockar.

Såg på Mellon i lördags och Talang i fredags. Sen har vi även börjat med en ny serie på Netflix som heter Locke & Key. Se trailern nedan för att se om det lockar dig. Jag gillar den.