Sunday in my mind

Fantastiskt kompetent sittning igår, jag var för en gångs skull i fas med resten av sällskapet, mestadels av tiden iaf. Så det var grymt kul. Sen att rösten sprack och huvudet höll på att sprängas i miljontals bitar, ja det kommer med det roliga. Jag var inte ens i närheten fullast, tog det i lagom takt och mängd vilket jag är svårt nöjd med.

Idag sov jag till 12.30, sen ringde fröken Rifall den yngre och föreslog en bakispizza. Mötte upp henne och Rödheten på Amore <3 Där jag beställde en gyrosrulle, denna åt jag upp halva av och sedan gick jag och bar på den runt halva centrala Västerås. Shoppade ett par manchesterbyxor och ett par jeans på h&m, mycket behövligt minsann. Blev även en tank top och tre par kalsonger i gråa nyanser, så nu har jag samma kalsonger i gröna nyanser, blåa och gråa. 😀 Så fördelaktigt. Just nu läser jag inledningen till Att uppfinna det politiska, av Ulrich Beck. Mycket intressant läsning faktiskt. Sociologi is the shit!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

Ny dag friska tag!

Returnerade den där trimmern direkt, det var inget för mig. Blir en vanlig hårtrimmer istället, inget fancy, bara en som fungerar bra. Jag är dum som beställer sådana där saker. Dum är jag även som slösar bort hela dagen utan att skriva knappt något. En till dum sak är att det knappt finns tillräckligt med slavar till sittningen jag ska på imorgon.

Nej, ny dag och friska tag!

When will it end?

Jag la mig 01.00 för att starta ett liv med en massa rutin och inrutat schema. Jo tjena. Vaknade 11.30 fast jag ställde klockorna på 08.20. Det var uppenbarligen ett misstag att tro att jag kunde vakna då. Får ta det där imorgon istället. Beror ju på hur det blir ikväll. Jag ska i alla fall börja med de listor jag ska använda mig av, jag måste skriva ner allt jag ska göra och göra det, så det blir gjort.

Blir så trött på mig själv och allt annat.

Jag ska hämta overallerna på HMK.
Skriva mail till sittningskommittén.
Maila ut om slavningen på kårpremiären.
Lägga in räkningarna på betalning.
Ringa bredbandsbolaget om deras jävla modem.
Läsa ut Traci Lords självbiografi.
Skriva teoridelen till min uppsats.
Hitta diskurser inom båda böckerna.
Köpa eller hitta på julklappar.
Äta frukost
Lägga mig i tid

Saker jag gjort:

Pratat med syster.
Lagt ut ett preliminärt rookieschema på bewares hemsida
Fyllt i min intresseanmälan till frivillighetspaket.
Tagit tag i styrelsens bilder.

Intressant?

En helkväll på stan

Satt här vid datorn runt 20.30 och skulle precis sätta mig och skriva vidare på min del av pm:et (yeah right, who am I kidding?) då det ringer på dörren. Spännande. Gissa vem som stod där då? Jo självaste Pelle som flyttade hem till de mörkaste skogarna i Småland istället för att plugga kvar på programmet. Han är här uppe för att hälsa på och bland annat medverka på sittningen i 70-talsanda, som går av stapeln om 3 timmar lite drygt.

Han fick lite skvaller av mig och sen frågade han om jag skulle med på stan och ta en öl. Som sagt, tänkte att det blir ändå inget gjort här så javisst. Var en väldigt trevlig och intressant kväll må jag säga. Först gick vi Taj mahal, heldött och svindyr cider, så då tyckte jag att varför går vi inte till kåren? Sagt och gjort, vi halkade bort till Kåren där det var än mer dött, men de hade ju billig dricka. Två cider senare så var det stängningsdags, men vi vill ju inte gå hem. Så vi gick till Slisk, aka Silk. Vilket ställe alltså.

Det var befolkat med ca 10 personer. Alltså dött. Men de som var där var smått fantastiska. De ville dra upp oss på dansgolvet, två brudar runt 18 år. Ganska fulla. Men jag var den enda som gick upp och dansade. Sen kom Pelle på att han och Johan skulle leka bögar för att slippa dem. Tanken var att de skulle bli äcklade, men den planen liksom slog i baklås kan man ju milt säga. Visade sig att en av damerna tyckte att bögar var det gulligaste som fanns. Så hon blev alldeles förtjust i dem. Ja, det var humor det. Skrattade gott åt hela situationen.

Sen gick vi hem hit och åt och lyssnade på konstig musik. 😛

Jag blir så trött

När ska allt sluta strula? Först får vi inte ens ihop två ynka personer att jobba så vi kan gå på faddersittningen på lördag, sen nu så verkar det som overallerna och tröjorna vi beställde i början av juni inte ens blir levererade innan helgen. Så jävla typiskt. Vi som beställt overall vill ju ha dem nu på måndag, när de nya börjar. Dåligt!

Har just fått hem brev om min kurs i höst. Där det står information om vad vi börjar kursen med. Som tur är har jag börjat lite smått med den boken. Sen är den bara ca 70 sidor. Och rätt intressant. Tror minsann jag ska fortsätta med den nu på en gång. Tunnaste boken hittills? Ja, verkar som det.

Ethnomethodology 😀