Hat och kärlek

Igår fick jag svara på vad jag hatade och älskade mest. Tycker det är jättesvårt att svara på sådant, det finns ju grader i helvetet. Beroende på situation och vilka perspektiv som tas så kan ju svaret bli väldigt olika. Ta till exempel det här med låtar, går ju inte att ha en favoritlåt, det skiftar liksom.

Jag fick tänka efter en stund innan jag kunde säga att det är döden som jag hatar mest. Finns ju uppenbara anledningar och mer personliga. Det värsta som finns är att förlora någon på det sättet. När det kommer till vad jag älskar mest sa jag flera saker. Skratta, sjunga och dansa var det som jag fick fram då och det stämmer rätt bra tror jag. Tror de i min omgivning kan hålla med också.

Mina svar handlar som ni kanske märkt omkring hur jag känner inför olika företeelser. Hur jag upplever olika saker helt enkelt. Inte så mycket kring personer. Men självklart finns det vissa personer och sammanhang som ger en extra kärlek och glädje. Även andra som gör det motsatta förstås.

Gäller att kunna sålla, vilket jag gör hyfsat väl. Sen har vi min något ambivalenta hållning till kärleken i sig. Sjukt svårt men jag älskar det.

Rapport från den halte

Ja, så har det nu gått ca 9 dagar sen jag hade turen att skada mig. Haltar fortfarande, men det går väl åt rätt håll. Tror nog det dröjer minst en vecka om inte mer innan jag kan gå normalt. Jag hoppas på det åtminstone. Tänk om jag har någon permanent skada som gör att jag kommer ha ont resten av livet? Vore ju inte så kul. Knät är inte heller som det ska, känner dock inte av det när jag går.

Ligga på mage är inte att tala om dock, jävlar vad ont det gör på knät då. Jaha, nog med tycka synd om sig själv. Jag är fortfarande vaken fast klockan är 01.52. Har just sett ifatt Big Bang Theory, tog bara 2-3 år innan jag sett alla avsnitt. Ny säsong om typ någon månad, inget får mig att skratta så mycket som denna serie. Helt underbart. Sheldon är ju självklart bäst, så jävla knäpp 🙂

Jag ska jobba hemifrån nu idag eftersom jag får min nya 160 cm breda säng levererad hem till mig och det går inte att ta sig hem i tid när de hör av sig. Lite därför jag är uppe än med. Kan ju gå upp 07.30 eller 07.50 och ändå börja jobba inom typ 10 minuter. Så jävla härligt, jag behöver inte en klä på mig, hehe.

Nu ska det bli skönt att sova, för jag är jättetrött. Ska ställa klockan på 07.45.

Var detta intressant?