Iväg igen

Ibland så smäller det till och så sker allt på en gång. Men det gör det lättare att ta tag i saker när man vet vad som väntar, det är liksom lättare att planera sitt liv. Hur som helst så blir det nog bra i slutändan hoppas jag. Nu ska jag iväg och jobba på smygpremiären. Ingen rast ingen ro 😛

Pank!

Idag sprang jag hela 6 km, det ni! Har inte hänt sen jag vet inte när. Nu har jag shoppat upp mina sista slantar på mat, precis som sig bör. Vill gärna kunna gå på smygpremiären på lördag, men jag får väl se. Styrelsemöte strax, ska gå till skolan och läsa lite i min bok så länge. Börjar kännas som att det blir en bra start på nästa termin. Går upp i tid, sover lagom, äter rätt, tränar.. Är bara att keep it up liksom.

Inatt är det åter igen dags för primärval borta i staterna. Denna gången är det Michigan som ska dela ut delegater till kandidaterna. Ska sova mig igenom det denna gång. Så får jag se imorgon hur det gick. Även om jag tycker det är spännande att följa hela processen när rösterna strömmar in så är det inte så smart att sitta uppe hela natten för den sakens skull.

Intressant?

Omstart!

På måndag börjar livet igen!

För då kommer studiemedlet! Sen ska jag förvisso betala skulder och räkningar, men det gör inget, för jag kommer ha pengar igen. Lagom till nollningen. Tyvärr kommer jag inte ha råd att gå på smygpremiären på lördag på kåren, men jag ska ju på fest hos Gurra imorrn istället. Sen kommer föräldrarna hit på lördag och hälsar på, första gången sen jag flyttade hit. Härligt. Fika och sånt med dem.

ja, på måndag kommer vi träffa de nya studenterna på betvetprogrammet med. Spännande, träffa de som ska vara i min nollegrupp, som jag och någon mer ska ha ansvaret för. Iiihhk. Hoppas det är några trevliga och roliga personer. Som tycker det är kul med alla lekar och vill vara med.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant