Shake it off

IMG_2089

Åter sitter jag här och ugglar fast jag borde sova. Ska göra en snabb sammanfattning av dagen och sen bums i säng. En mycket bättre dag tycker jag det var idag jämfört med igår. Sinnessjukt trött i morse dock. Men resten av dagen flöt på bra tycker jag. Ett möte på morgonkvisten, sen ta igen lite administrativt, sen iväg på arbetsplatsbesök som gick fort och så tillbaka och handla lite lunch så jag kunde äta den och sen iväg på studiebesök.

Njöt verkligen av vårsolen när jag stod och väntade på bussar och tåg, så avslappnande och helande för själen att bara stå med ansiktet mot solen och suga åt sig all energi som bara går.

Det gick i alla fall som smort där borta och sen så var det bara att åka tillbaka till kontoret och fixa med diverse prylar där. Har otroligt bra kollegor som stöttar och ger en feedback och ja, det är kul! Man får liksom ta det goda med det mindre goda och så bara skaka loss när det händer sånt som är lite mindre skoj. Känns verkligen som att vi är i det här tillsammans, bra sammanhållning. Shake it off liksom..

Kören var visst inställd idag p.g.a. att det är sportlov så får köra nästa vecka istället. Hann gå till Stadmissionen på Hantverksgatan innan jag mötte upp P och käka godaste sushin på Esa Sushi vid St. Eriksplan, ja i såg säkert bilden från Instagram.

Hem och se på The imitation game som handlar om Alan Turing och hans kamp att dekryptera Enigma, vilket öde och vilken briljant hjärna. Han var i princip fadern till datorn. Han måste ju ha haft Aspergers eller något sånt. Samma sociala inkompetens som Sheldon från Big Bang Theory.

Har även läst en hel del med gamla inlägg från 2001 idag, märks att det var 14 år sen om vi säger så..

photo credit: via photopin (license)

Soft helg

20140707-222918-80958616.jpgHade en rätt skön och soft helg med lagom mycket att göra. Det jag hade planerat var att bygga friggebod i Krigslida, utöver det var inget bestämt. Lite lösa planer att gå på Mosquitos spelning och groova lite på Götgatan.

I fredags så blev det att käka god mat och lyssna på musik på Loch and Quay vid vattnet i Gamla stan. Hade trevligt sällskap och najs väder, inget att klaga på. Tog en drive förbi Hemköp på vägen hem för proviant (godis) och gick sista biten hem.

Upp tidigt lördag morgon och tog mig till Krigslida för byggande, aldrig byggt något så stort i mitt liv, som tur var det andra där så tillsammans lyckades vi klura ut hur det skulle gå till. Cool känsla att se alla de plankorna i hundratals delar bli till ett litet litet hus.

DSC_0077

Dagen innan hann jag även bli inbjuden på grillparty i Råcksta vilket jag tog mig till efter en dag byggandes i strålande sol, kan säga att flinten såg ut som en stoppsignal. Hade ambitionen att ta mig förbi Götgatan och kolla på Open street med Mosquito och allt, men tiden försvann på vägen så jag missade hela grejen.

Istället blev det god mat och trevligt sällskap i Råcksta, fick till och med skjuts hem. Söndagen ägnades först åt att åka ut till Krigslida och bygga vidare och sen åt tv och slappande, minns inte att jag gjorde något alls över huvud taget utöver det.

Måndag, alltså idag om vi ser till min sömn och så vidare har jag ägnat åt lite sol på balkongen, lite tv-serier och film, åkte ut till Södertälje för grillning och umgänge med föräldrar och syskonbarn med respektive. Så mycket mer har det inte blivit, men det tar jag igen imorgon istället. Jag menar senare idag. Nu ska jag dock slänga in handduken för jag är rätt slut efter all härlig sol och värme.