Precis vad jag behöver..

Sitter och försöker pilla med min uppsats, det går sådär. har förvisso skrivit flera rader och hittat en del matnyttiga rapporter och artiklar. Men det är verkligen bara a work in progress. Jag har lite problem med tålamodet. Att det ska vara så svårt att få en överblick och veta vad man ska göra. Vissa delar är rätt otydliga känner jag.

Huvudvärk och spändhet återstår, känns ungefär som att jag gnisslat tänder hela natten. Jag måste ha en del saker som jag behöver få ur mitt system. Men jag vet inte hur. Ska nog träna imorgon, kanske hjälper.

Måndagsmöte ikväll, kommer bli intressant att se hur vi tacklar alla de problem som uppstått senaste tiden. Precis vad man behöver liksom.

Spänd som fan

Min rygg är dum som fan. Orsakar spänningshuvudvärk gör den med. Hur fan ska jag kunna skriva uppsats om jag hela tiden får ont i ryggen av att sitta framför datorn. Antar att träning är melodin, men när ska jag hinna med det då? Kanske är lika bra att planera in några pass i veckan, så inte allt går åt helvete. Nu har jag gjort lite justeringar till min arbetsplats hemma, hoppas det hjälper. Sitter lite rakare och kanske lite mer ergonomiskt. Får se om det hjälper.

Ryggvärk

Måste säga att min stela spända rygg kommer väldigt olägligt. Meningen är att jag ska sitta framför datorn och skriva på ett PM till sommarkursen jag går och just nu känns det som att ju mer jag sitter vid datorn, desto värre blir stelheten i nacke och rygg. Så vad gör man då? Går och tränar och hoppas på det bästa? Det är väl lika bra det. Ombyte and off I go..

Och här är jag nu igen en massa timmar senare. Var på gymmet, körde hyfsat hårt, hjälpte väl till en början, sen kom smärtan tillbaka. Kollade på OS-invigningen, lagade mat och åt, sen kände jag den igen. Så jag smorde in mig själv med hot&cold, sån där salva för värkande muskler. La mig på soffan och blundade och vaknade 00.30.

Ryggen är fortfarande öm. Kan dock inte skilja på om det är begynnande träningsvärk eller det andra. Fett jobbigt. Hur ska jag kunna skriva den här jävla skiten?

Det går inte så bra

Katten ligger ovanpå datorskärmen och betraktar tillvaron. Det är varmt och skönt där. Själv sitter jag framför skärmen och ska skriva om begrepp som har med humanistisk socialpsykologi att göra. Produktiva karaktärer och ägandets livsform. Väldigt intressant. Det är det ju faktiskt. Även om jag är helkass på att engagera mig i mina studier fullt ut. Idag skulle jag ju till skolan. Ja, tjena. La mig vid 03 och trodde jag skulle kunna somna efter att ha sovit några timmar mellan 21-23. Skulle bara fortsatt sova, istället för att vara uppe ytterligare timmar.

Kunde självklart inte somna, tankarna snurrade runt och runt och jag spände mig på alla möjliga sätt istället för att bara slappna av och sjunka ner i sömn. Ska äta, men jag är inte sugen på något, känner mig mer illamående. Men det blir väl rester..

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och plugga klart.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Kent

”Tystnad
Tunnel, avfart
När taxametern slagits på
försvinner allt i regnet
utan spår
& som en viskning
ser Vi syner nu igen
Det här är nåt
som inte ens har hänt…

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad Vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss Vi rör oss Ni står still…

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler Du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls…”

Jag ska på Kent den 6:e december.. fattar ni?? Va? Nej, jag fattar nog inte själv.
Bilfärder kan vara väldigt mycket. Särskilt i en taxi ..

”The tide is high but i’m holding on..
I’m gonna be your number ONE!!

Jag är inte alls trött. Fan så skönt. Men ska jag sova kanske. Medusa ikväll kanske, eller vad sägs? Är det en bra idé kanske? Jag ska nog äta nåt nu innan jag stupar.

Laddar förresten hem Dead Poets Society, så jävla bra film. Mäktigt värre. Gråter varje gång. Sett den kanske 10 gånger.. heja Mr. Keatings. Död åt tyrannerna!!

Jag badade istället, så nu är jag varm och skön, blir man trött då? Neeej! Icke ännu..
Förtäring av föda är nästa på min dagliga rutinlista..eller nåt sånt.. vi får se hur lång den här dagen blir. Vojne.

”But this wall it will fall, if it’s the last thing I do. This wall in your heart..”

FAN VAD FULL JAG SKA BLI !!!