Skadad hand

Hoppla ikväll är jag trött. Har varit en lång dag idag, fullt upp mest hela tiden. Men det är som sig bör.

Började med att sova ca 6 timmar, var uppe och följde supertuesday litegrann sådär. Inga höjdarresultat men på väg åt rätt riktning, sen får vi väl se hur det blir i slutändan. Sen gick jag upp och spanade mer på nattens valresultat. sen segla jag iväg på föreläsning, hem och käka lunch med Moa och sen kom Madicken och hängde här lite innan vi gick tillbaka för att ha seminarie.

Vilket kul seminarie sen, alla i min grupp hade massor med bra och intressanta saker att tala om och inte minst jag själv. Snacka om att jag hamnat i rätt ämne och grupp. Fortsätter det såhär vet jag vad jag kommer hålla på med resten av mitt liv om några år. Men allt i sinom tid förstås. Sen gick jag hem och softade lite, åt lite ärtsoppa och så.

Så ringde Olivia och frågade när jag tänkt gå på Kåren ikväll. Sa någon tid och frågade var hon befann sig, hon satt och läste i skolan, så jag sa att jag skulle komma förbi senare. Gick dit runt 17 och mötte Amalia på vägen, snackade en stund med henne, sen gick jag in i bibblan. Snackade lite skit och försökte läsa lite. Sen begav vi oss till kåren och träffa en hel hög med människor där. Var gratis mat och sen kväll med kåren, alltså en ripoff på sen kväll med luuk. Gott med lasagne var det absolut. Några halvdåliga skämt och sketcher senare gick jag hemåt, lånade en bok på vägen av Anna, mötte Helene som hade lite saker att klura på inför morgondagen och sen mötte jag Emma Vit med pojkvän och jättesöt liten vovve.

Nu har jag babblat klart om min dag. Har som sagt varit en produktiv och social dag idag. Vilket gjort mig rätt trött. Så det kanske är dags att sova. Kul att så mycket folk från Beware var där idag iallafall, även om vi inte kunde sitta och snacka så mycket som vi velat.

En kul grej jag ska nämna bara är att jag igår på Ki boxen gjorde illa min hand, så nu har jag två skadade kroppsdelar. Men som tur är är det inget allvarligt. Känns redan mycket bättre än imorse t.ex. Det är farligt att träna.. 🙂

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,