Bio, bowling och nya tider

Julen är slut, jag är slut, nu börjar allt om igen. Jag är inte slut, däremot är det slut på alla dumheter. Som att sitta och tjura hemma ensam och tycka lite synd om mig själv. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen. Ska bli så jävla skönt att ha schemalagda lektioner och veta vad som gäller dag för dag. Hellre fullt upp än att behöva styra upp sin tid själv. Fy babian för det. Har redan styrt upp med två kalendrar, en jag kan bära med mig i fickan och en jag kan kolla i hemma. Mycket kompetent.

Igår var jag och bowlade med Oskar på Svea bowlinghall, inte direkt gratis, tur man är student. Han vann 3 av 4 matcher, men jag fick en poäng mer än han totalt 😛 Knäckte rätt duktigt i sista serien. 4 strikes och fyra spärrar = 158 poäng. 🙂

Idag ska vi visst se på: Vi hade i alla fall tur med vädret – igen på bio i heron city, var länge sen jag var där, så det kan ju vara trevligt, även om jag hellre hade sett Australia.

pay it forward

Igår var det alla hjärtans dag! Trevlig dag var det, fast jag vart stensjuk. Jag har ju varit lite småkrasslig i några dar, men igår blev det mitt immunförsvar som fick ge vika för de dumma baskiluserna. Satt i skolan och installerade som sagt, sen drog jag och mötte älsklingen på Designertorget, vilket jag för övrigt inte alls visste var det var. Sen gick vi till Ticket på Sveavägen och betalade handpenningen till resan. gav varandra lite grejer….fick världens finaste kort! =)) *glad* Sen åt vi på McD i brist på pengar så blir det så. gick vidare och hämta ut biobiljetter och sen till tids. Satt där och prata förkylda språket, ingen haja nåt av det jag sa. Bmen bjag kan prataa. =)

Sen gick vi på bio och såg Pay It Forward.

[youtube]tGcwG-2owow[/youtube]

Så jävla bra film. Den gick ut på att man skulle skicka vidare tre goda gärningar för den som gjort en bra gärning mot dig. och jag böla som en bejby…fan va jag e känslig ibland asså. Men det hade ju sina orsaker.

Nu är jag hemma och är så sjuk. Sådär, nu har jag varit duktig, och fibblat ihop ett mail till nån snubbe på Astra. Och fixat upp min cv-sida på themikster.com!

http://www.themikster.com/cv

Vilotajm!!