Laga tand

Idag ringde de för 3:e gången och bytte tid för tandläkarbesöket jag måste göra. Tappade en lagning för någon månad sen och det går ju inte att leva utan. Så nu ska jag dit idag! Om två timmar ska jag sätta mig i stolen och bli borrad i och fylld med lagningsmaterial. Blir finfint det. Hoppas att det blir billigt. Annars är det jag som får leva fattigt resten av tiden tills pengar ramlar in igen. Urk.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jul, förkylning, tandproblem

Jag sitter i bibblan med min bärbara, varför gör jag det? Men jag har inget direkt att plugga, så varför inte sitta hemma? För att jag inte ska sitta hemma själv antar jag. Men på ett sätt så känns det mer ensamt att sitta själv bland andra. Lär inte bli kvar här länge till. Ska nog hem och se på Heroes innan jag käkar middag och sen går till studiecirkeln. Idag handlar det om situationen i Moldavien, med trafficking och extrem fattigdom.

Läs mer här

Lyssnar på radio samtidigt, de snackar om jul och bloggar och hur folk minns sina jular. Blir inte direkt inspirerad. Nej, jag har inga såna tankar om julen. Vet inte riktigt hur jag känner för det hela.

Sen har vi det här med med min förkylning. Den är på något sätt kvar. Jag känner mig inte så sjuk, men ändå har en retfull hosta och massa snor kvar. Börjar tro att det är allergin som gör sig påmind. Typ att förkylningen gör att min kropp inte kan hålla emot allergin, men jag får väl byta lakan helt enkelt.

Igår märkte jag även en sak som var lite oroväckande, det var att en tand i övre högra kinden har tappat lagningen. jag har inte ont eller så, men det ser inget vidare ut. Vet inte om jag känner för att gå till tandläkaren och betala ännu mer där. Men jag kanske inte har något val. Vi får väl se.

Imorgon ska jag tillbaka till kuratorn med. Göra de där testerna. Ja, nej, nu går jag hem.

Hård vecka

Det har varit en tung start på veckan, den har gått fort och väldigt väldigt sakta. Det har varit Måndag, då jag var hos tandläkaren. Sen var jag en sväng i skolan och läste en artikel, men det var ganska drygt, så jag gick hem och käkade och hängde lite. Sen la jag mig i sängen och somnade. Vaknade 20 minuter efter att jag skulle varit på friskis på ett gympapass. Så kan det gå.

Sen läste jag ikapp alla artiklar, tja någorlunda.

Sen var det dags för det hemska seminariet som skulle hålla på mellan 9-17. Vilken pärs alltså. Det var riktigt tungt och det kändes som att hjärnan pressats genom ett nålsöga efteråt. Sen nästan direkt efter var det studiecirkeldags, kommer bli spännande att se vad det leder till.

Sen hem till Emma Röd och hänga med henne och Rebecka. Och så föreläsning idag då. Just nu hålle rjag på att tvätta, höll dock på att glömma min tvättid, men som tur var hade inget snott den. Måste ner och fixa med det nu.

Halloween, flytt, m.m.

Sitter på stadsbiblioteket i Södertälje. Hade tid hos tandläkaren kl. 8.00. 8.15 var jag klar, kostade 600 kr. Inga hål eller nåt. Har min andra visdomstand någonstans mellan käkbenet och tandköttsytan, men det är ingen som vet om den kommer tränga ut eller bara stanna kvar den är. Det är sånt som märks. Lider inte av den just nu iallafall. Tåget tillbaka till Västerås går ca 11.46. Så jag har ett tag på mig att surfa lite här, plugga inför föreläsningen i eftermiddag och sen ta mig ut till Södertälje syd.

Kan ju berätta om helgen. I fredags så lämnade vi in hemtentan i pedagogik och sen gick vi på stan och kollade props till halloweenfesten på lördagen. Jag tänkte inte lägga ut några summor på det, men Olivia köpte lite. Sen cyklade vi hem till mig för att flytta mina prylar från den gamla till den nya lägenheten. Jag, Annika och Olivia. Sen hade vi lite idolkväll som vanligt. Johan borde åkt ut.

Sen festen i lördags, ja den var ju intressant den kvällen. Kom till förfesten och blev tillfixad med lite hjälp av Sassy. Lånade ett par svarta vingar av Josse också, men dem fick hon tillbaka senare. Har bildbevis som kommer senare, har ju inget internet hemma just nu. Sen så mådde vissa dåligt och jag var med och fixade med det. Sen kom jag iväg för sent till kåren, så jag kom inte in, slutade med efterfest hos Andy. Nu måste jag nog gå och plugga.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Bada ikväll kanske?

Tjat om hemtentan idag med, det tycks vara det enda mitt liv handlar om just nu faktiskt. iallafall tills jag är klar, eller tills på fredag. Det går faktiskt väldigt bra just nu känns det som, vilket är skitskönt. Spelade spel till 03 inatt, sen skulle jag upp vid 10, men kom inte upp förräns strax efter 11 någon gång. Slö som jag är så kom jag såklart iväg sent till mitt möte på Mimer, där mitt kontrakt skulle skrivas om. Vad jag inte visste var att jag skulle få nycklarna i handen idag. bestämde mig alltså för att ta lägenheten så fort som möjligt för att slippa vänta på den, därmed ryker merparten av de bonusaktier jag fått från jobbet. Förhoppningsvis så kanske någon flyttar in i min lägenhet redan till december, så får jag bara en månad med dubbelhyra. Vi får se.

Lite svårt att komma igång med flytt just nu dock, främst är det hemtentan som måste bli klar innan jag ens tänker tanken, sen så ska det festas på lördag, handlas outfit till halloweenfesterna, åka hem till södertälje sön-mån eftersom jag ska till tandläkaren måndag morgon. Mitt i allt detta ska jag läsa en jävulskt massa inför nästa kurs. Som börjar måndag eftermiddag. Måste nog börja läsa nu tror jag. Torsdag och fredag får gå åt till det. Med andra ord blir jag kvar här en stund till, även imorgon, men jag hoppas jag blir klar till imorgon.

Isåfall bör jag återgå till arbetet nu, hejdå.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Fotoalbum

Har snickrat ihop ett fotoalbum nu till slut. Gallery funkade inte för att safe_mode är aktivt hos min isp. Så då blev det copperfield. Spana på http://www.randler.se/photos. Finns bilder från i helgen, men det kommer komma mycket mer.

Hade väldiga problem med min bärbara igår, tangentbordet ville inte fungera. Trodde det var kört. Att nu måste jag lämna in den på service. Inte nog med det, den tjuter med. Som ett brandlarm som testas. Helt slumpmässigt, närsomhelst, inte alls bra för öronen. Fattar inget alls. Trott att det varit allt från fläktar som blivit igendämda av katthår, till batteriet, batteriladdaren.

Men inget har fått det att sluta. Hoppas det inte finns något samband mellan tangentbordsmissödet och tjutandet. Hade datorn hlt avstängd under natten, medans jag var och jobbade och nu när jag kom hem och satte på den så fungerade tangentbordet igen, vilket är helt fantastiskt skönt.

Det årliga tandläkarbesöket skedde även det igår. Var rätt lindrigt, inga hål, inga problem. Fick med mig ett paket med Paro tandstickor. Funkar prima. Kostade dock 50 kronor mer att gå till tandläkaren än för ett år sedan.

Nu ska jag njuta av min säng ett par timmar.

unconditional love?

Ja, hur ska man förhålla sig till den frasen. Vilkorslös kärlek. Att älska nån utan krav..eller utan kruseduller och tjafs. Eller att älska nån oavsett. Oavsett vad som sker eller vad den personen säger och gör? Jag vet nog inte. Men jag tycker att man ska ställa krav på de man älskar. Jag vill ha krav på mig av de som älskar mig. Annars är det ju inte kärlek. Man vill ju att de ska bry sig och det gör man ju om man ställer de där grundläggande kraven som varje människa borde göra.

Lite krav då..

Nej, det är så individuellt..kan inte ge exempel. men jag kan skriva vad jag kan kräva av mina föräldrar typ. Deras vilkorslösa kärlek. Jaha…där fick jag. Insikt. Föräldrar ska älska sina barn regardless…annars är de inga bra föräldrar. Eller så är barnet helt åt helvete skadat och sepe. Förhoppningsvis inte.

”life is sweet.. bittersweet”

Vad kan jag kräva av mig själv?
Att jag alltid försöker göra det bästa jag kan.
Att jag ska tycka om mig själv för den jag är. För jag är unik.
Att inte såra andra medvetet. Eller göra destruktiva val i livet.
Att alltid vara så tolerant det bara går. Utan att vara naiv.
Att ge av mig själv, till de som förtjänar det. Så mycket de förtjänar det.
Att inte hata. Utan älska.

Förresten vet jag vart jag ska ha min tatuering nu, axeln, på framsidan…fifäään så snyggt.

Fan jag är nöjd med mitt krypin nu, fan så bra, nu ska jag sova SÅ BRA FAN!

PUSS

Ny dag, ny tid hos tandläkaren. Nytt nytt.

There was this girl I used to know, she was oh so beautiful, she’s not here anymore..

Jag är inte nere eller nåt, varför tror alla det? Fast det suger att jag måste dra nu. Måste handla mat eftersom jag ”glömt” att fixa iordning..därför måste jag cykla … nu