Tentaplugg på låtsas

Det här med att plugga går inte så bra. Får inte mig själv att ens öppna böckerna. Förstår inte varför det ska vara så svårt. Men jag vill väl helt enkelt inte. Vad gör man då? Sover bort hela dagarna. Sitter uppe och kollar på film hela natten? Ja, ungefär så. Att det kan vara så svårt att motivera sig själv till något som i slutändan gynnar en själv, kommer jag aldrig förstå.

Kommer aldrig någonsin lära mig att göra saker på det sättet som kallas ångestfritt och utan att behöva ignorera allt. Men imorgon är det måndag och då finns det inga ursäkter längre, så är det bara.

Nu ska jag fortsätta låtsas tentaplugga.

Läxhjälp

Idag ska jag göra något som jag inte gjort förut. Ska ställa mig inför fyra olika klasser med niondeklassare och berätta om IM och vår läxhjälp som vi kommer bedriva ett antal måndagar på deras skola. Jag fick reda på att jag skull få göra det ensam i början av veckan och jag bestämde mig rätt fort för att tänka positivt och inte göra en så stor grej av det hela. Så det så.

Det är nästan så att det ska bli kul. Vi får se hur responsen blir, förväntar mig dock inte alltför mycket. Så nu har jag ringt mitt jobb och fått gjort det med, så nu får de inte dra någon fackavgift längre. Haha, jag är bäst just nu, får se hur det känns i eftermiddag när allt är över. Undrar om jag får komma in i början av en lektion och dra mitt, eller hur det funkar. De små liven har ju sportlov nästa vecka, så risken finns att det är dålig uppslutning, men det får jag nog leva med. 🙂

Sen har jag bara en halv fråga kvar att svara på på hemtentan, feels good. Så kan man njuta av helgen.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Att begrava sig i studierna

Idag ska det ske, första gången jag pluggar ganska effektivt hemifrån. Kommer ju få stänga av internet, det har jag ju redan förstått, det funkar inte annars. Sen kommer jag väl känna mig lite smått frustrerad. Men jag siktar på att svara på åtminstone 10 frågor. SÅ om någon undrar varför jag inte svarar. Ja, jag pluggar. Måste verkligen, om jag vill klara tentan på söndag. Kul dag att ha en tenta på. Inte för att jag har något bättre för mig på lördagen eller fredagen. Eller idag 😛

Kan tänka mig en hel massa som är roligare att göra, men ja.. Ibland får man offra sig. Nu ska jag begrava mig i böcker.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

No more, please?

Jag börjar bli väldigt less på det här med tentaplugg. Det är som att hjärnan säger ifrån och inte vill ta emot mer information. Får huvudvärk och blir allmänt seg. Ryggen blir stel också. Fan vilket jävla klagande det blev här nu då. Jag är rätt tråkig den här veckan. Skriver bara en massa om tentapluggandet. Men det är liksom bara det jag tänker på, så då blir det så. På så då.

Ikväll ska jag iväg och träna så jag får göra nåt lite mer aktivt med mig själv. Jag och en klasskompis ska boxas med varandra. Nej, inte direkt på varandra, men med pads och så. Litet boxpass liksom. Ska bli kul, jag gillar sån träning.

Tänkte på det här med alkoholdrickande. Har inte druckit sen jag var på Halloweenfest i studion. Det är väl ca en månad sen på lördag. Inga problem än så länge. Har förvisso inte haft något festsug heller. Det svåra är ju att inte bli alltför moraliskt fördömande mot andra som dricker. Känner att det finns vissa sådana tendenser. Gäller väl att sköta sitt och inte bry sig om vad andra gör. Kan ju alltid skratta åt dem när de gör bort sig.

Så får det bli. Nu funderar jag på att hänga knäveck från tredje våningen här på bibblan, för att sträcka ut ryggen lite. Kanske är lite väl våghalsigt. Jo, jag skippar nog det. Back to work.

Andra bloggar om: , ,

Intressant