Nya rutiner och vanor

8376562599_4832139d9b

Det är en kall januarikväll och termometern står på cirka 8 minusgrader. Kan inte annat än längta till om ca 5 veckor då jag beger mig till mycket bättre väder och miljöer. Precis som många andra har jag bestämt att jag ska vara snäll mot kroppen i typ en månad så jag går ner några kilon. Då behövs nya rutiner och vanor. Beach 2016 är ju ett reellt mål för min del det ligger ju inte långt bort. Så nu ska jag övervaka matintaget med hjälp av Lifesum och hålla mig borta från alkoholen samt träna.

Tänkte gå ner sådär 5 kilo i alla fall. Även om jag inte lyckas nå dit till det är dags att resa så kan jag ju se hur långt jag kommer och jobba vidare där nere osv, kan ju gå på de underbara stränderna och svettas. Vi får se hur det går helt enkelt. Finns inte direkt några garantier och jag vet av erfarenhet att jag kan tappa motivationen rätt lätt och slarva. Den dagen den sorgen, Nu kör jag på och kämpar, håller koll på vad som händer med hjälp av vågen. Varje morgon vägs det in och så får vi se hur många kilon som försvunnit.

Jag är fullt medveten om att man ska mäta och joxa, men vi får se om jag orkar med det. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar så sött, det är halvdag och sen är det ledigt igen och det är rätt så najs.

photo credit: My Weight 150.5 lbs via photopin (license)

Nytt på gång

4540241479_b00f43c18f

Nu har det hänt lite nytt så ska försöka redovisa lite kort om vad som sker.

  • Jag går över och ska bli anställd av företaget som jag är uthyrd till nu från 1/1-16. Kommer börja med 80% som nu så får behovet avgöra hur det blir sen. Får bättre lön och lite löneförmåner.
  • Sen så har jag och Lena bokat en Thailandsresa i februari. 9 februari bär det av till Phuket och sen därifrån till Koh Lanta. Två veckor blir det och det är min första gång i Thailand. SÅ JÄVLA NAJS! Borde ha klimatångest och tycka att jag är dum, men nej. Får väl kompensera på något lämpligt sätt.
  • Har verkligen slarvat med sömn och hälsa senaste månaderna nu, men det finns alldeles för mycket gott och skoj att göra.
  • Har bokat in oss på Star Wars episod 7 den 27:e, ser fram emot det. Bara hoppas på att det inte är någon som spoilar allt innan dess.

Känner att jag skulle vilja vara mer djup, men har inte riktigt orken just nu. Så tills nästa gång.. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

photo credit: please not another beautiful sunset via photopin (license)