ahh, mys

Mys. Så kan man beskriva min kväll, det var en hel del mys! Inte ofta man får mysa med en fin flicka. Kollade på Titanic och sen lite smått på TV. Sen åkte hon hem…och vi träffas inte förrän hennes studentskiva, antar jag. Tråkigt! Ska tillbaka till skolan imorgon, plugga på och så…bläää! Nu vill jag jobba och tjäna pengar så att jag kan flytta hemifrån, trött på att bo hemma.

Nu till påståendet, tror ni att jag hade rätt? Nej. Stannade hemma och myste istället. Så till dagens påstående….jag åker bil till skolan imorgon. Gissa vad ni tror stämmer, ni kan ju skriva det i gästboken!

Herrå

*out*

Ok, eftersom jag skrev det ovan tidigt tidigt i morse, så får jag väl skriva igen då.
Jag är nu tillbaka på skolan, vill att den ska vara över nu, inte för att det inte gett mig hur mycket som helst, men nu vill jag göra nåt nytt. Fan, hennes mobil är inte på så jag kan inte snacka med henne. Vill ju det. Usch då så jobbigt. Får se hur bra det gått med mitt arbete, om det duger och så, måste nog skriva engelska arbetet också, jättejobbigt. Nu till påståendet. jag åkte bil!! Hela vägen. Så nu till nya påståendet.

Jag kommer göra engelska arbetet nu på en gång. Eller nåt? Ni får se imorgon…

Läs även andra bloggares åsikter om ,