Aj, mina ben..

Jaha, nu har det gått två dagar sen jag tränade ben och visst fan är träningsvärken ett faktum. Kan knappt sitta för att det gör så jävla ont på baksidan av låren. Jag vill typ lägga av och ge upp, aldrig mer träna. Jag blir till skillnad från andra mer peppade människor inte sådär ”ooh vad härligt med träningsvärk nu vet man att det händer saker”. Jag tycker det är drygt och onödigt och bara sabbar.

Men nu ska jag strunta i det. Tanken var att jag skulle bege mig till gymmet idag för att köra armar, men jag gör nog som igår och kör hemma med mina hantlar. Visst, det finns inte så mycket jobba med, men jag får göra det bästa av det hela. Träningsvärken i magen från gårddagens ab-wheel exercis är ganska påtaglig med.

Men det är väl så när man utsätter kroppen för saker den inte är van vid. Så jag kämpar på för att bli van och slippa träningsvärken. Något jag aldrig lyckats uppnå. Men ja, någon gång ska ju vara den första. Precis som att jag tränat 5 dagar den här veckan. Tror inte det hänt förut. Är mitt inne i det femte just nu, hållit på i över två timmar och kört olika övningar för att träna mina armar. Nästan klar.

Det är okej att känna

Med anledning av denna artikel så vill jag slå ett slag för ämnet i sig. Och att jag vet att jag drar mig för att berätta hur det är oftast. Det blir några halvmesyrer om vad som gjorts idag. Visst, ibland rinner det igenom kanske mer och direkt får man höra en svada av mer eller mindre oh gud vad jobbigt det var att läsa det du skrev. Men ursäkta mig för att jag inte är lycklig och bekymmersfri hela jävla tiden. Men tyvärr, så ser inte verkligheten ut.

Jag är en ångestladdad individ som är mer upp och ner, fram och tillbaka som person. Jag tar åt mig, är känslig, blir ledsen och förstår inte någonting. Inte sagt att jag inte är en glad skit som skrattar högt och hjärtligt för det mesta. Men livet ska ju på något sätt vara allt det där. Så kanske man skulle ta och sluta censurera sig själv. Men samtidigt så vill jag ju inte vara den där personen som bara skriver en massa negativa och jobbiga saker. Balans är viktigt.

Nu ska jag äta och ta mig till jobbet. Träningvärken finns där, men inte lika brutal som jag trodde.

Fimpar, träningsvärk och pengar

Är just nu på väg till föredraget jag anordnat som ska handla om fimpar. Blir intressant att se om det kommer någon. Kan erkänna att jag inte varit den mest aktiva på marknadsföringssidan.

Har sån sjuk träningsvärk i rumpa och lår efter alla knäböj och utfall jag gjorde i måndags. Imorgon ska jag ge mig på ett joggingpass på F&S Kungsholmen. Kör bas med tanke på att mina benhinnor inte bruka gilla att springa.

Hoppas på att få lite tips på bra teknik, vill verkligen kunna springa. Ska köpa en sån där mobilficka man kan ha på armen imorgon. Så jävla skönt med pengar igen.

Måste styra upp min ekonomi..