Bryta isoleringen

Jag har inte träffat någon jag känner sen i fredags. Bara sett på film och sovit. Mått konstigt och jag vet inte, haft en massa konstiga tankar om lite allt möjligt.

Imorgon åker jag till Stockholm. Ingen mer isolering. Möter förmodligen upp mina föräldrar där och kanske köper jag några julklappar. Sen blir det umgänge med familjen hela julen. Nu ska jag fördriva min tid med lite spelande.

Tala är silver..

Tiga är guld?

I mitt fall, när det kommer till socialt umgänge sådär utan något mål eller så, så blir det löjligt uppenbart att jag inte har något att säga. Märkte det i Lördags när vi var ute och gick en sväng på stan, jag bara gnällde. Hade inte att komma med, så då gnällde jag. Tror det är så jag fungerar.

Vilket kan vara lite mindre bra ibland. Vem vill umgås med en gnällspik. men å andra sidan så är det nog inte alltid så, jag kan vara tyst med. Även om det är mer sällsynt.

Andra bloggar om: , ,

Uppdatering

Jag har inte haft någon energi över till bloggen senaste tiden. Inte känt någon glöd eller lust att skriva något. Det har hänt saker, men jag har inte känt något behov. Nu tänkte jag försöka, men det tar emot, måste jag erkänna. Kan vara min nya layout som kräver att jag klickar lite extra och trixar med html. Eller så är jag bara off.

Har varit en hel del runt om nu på sistone. Tentavecka, revisorbesök, val och möten och föreläsningar. Men allt har gått bra. Allt känns bra. Har även varit en del umgänge med mina klasskamrater. Vi på den högra sidan. Några förtroliga samtal som lett till en bättre samvaro, känns skönt.

Även om jag nu inte är världens bästa på att alltid ta tillvara på det mer positiva, så känns det som att jag nu kanske är på väg åt det hållet. Vi är ju trots allt på väg mot sommaren. Vilket ska bli rätt skönt. Bli ompysslad och jobba lite och sen kunna umgås med folk lite oftare. Hänga i stan så att säga. Nog för att jag trivs här.

Till hösten blir det än mer ypperligt, med en lägenhet mitt i city. Ser fram emot det något enormt. Ska bara se till att få i ordning allt till flytten.

Nog nu, en annan gång.

Nya tongångar

Ända sen jag flyttade hit till Västerås för att plugga har jag mått ganska så bra. Den negativa cirkel som jag befann mig i när jag arbetade och knappt umgicks med folk har liksom brutits. Nu är det andra bullar liksom. Mycket beror nog på att jag numer har folk jag kan dela med mig av alla mina tankar och funderingar till. Sen har jag mer aktivt umgämge och gör sånt som jag aldrig gjort förr. Eller bara gjort i väldigt liten utsträckning. En del nya infallsvinklar och tongångar liksom. Det är sådant jag saknat förut. Har liksom snöat in på mitt egna och inte fått så mycket input från andra.

Det känns otroligt skönt nu iallafall. Nu är nollningen nästan över och man kan liksom koncentrera sig på det man är här för att göra. Har ett rätt intressant upplägg och vet typ ungefär hur jag ska gå tillväga. Ska försöka jobba med det kontinuerligt, så jag kan koncentrera mig på statistikdelen och tentan senare.

Vore så jävla skönt.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Efter julen

Julafton kom och gick, det var en lång dag. Den hade allt en julafton ska ha och lite till. Vissa saker förblir dock desamma. Men i sin helhet en bra jul. Jag fick en del bra och behövliga julklappar och en massa umgänge med med galna fina familj. Kan inte begära så mycket mer. Själva julklappsshoppandet tog 1,5 timme för mig så det kändes ju bra. Känns som att jag gjorde mitt denna gång. Alla nöjda och glada. Även jag.

Just nu har jag en katt som är väldigt glad över att jag är hemma. Sitter som fastklistrad vart jag än är och kelar. Nu är jag så trött fast jag sov 12 timmar natten som var. Konstigt, men med allt resande och sånt kanske man blir trött. Så jag går väl och lägger mig. Funderar på att ta mig till gympan, helt själv. Kan ju vara spännande. Är ett Ki box pass senare idag, men det vågar jag mig inte på. Ska först se om jag kan laga cykeln. För nu är mina bussåkande dagar över. Har inte råd att fylla på kortet heller.

Fattigaste månaden på länge. Komma nog svälta en del. Usch. Men om jag börjar cykla blir jag iallafall av med några fettceller. Urk, inte tänka på sånt nu.

doll love poems

Hade inflyttningsfest igår. Ja, det var ingen röjarskiva direkt, men det var trevligt med sällskap. Väldigt moget umgänge faktiskt, jag är nog rätt ovan vid det. Jag är van vid att supa och härja. Men igår drack jag bara alkoholfri cider. Det var ju som sagt ingen röjarfest, så det var mest en massa skitsnack. Men roliga ämnen behandlades. En sak som vi liksom fastnade vid var den här stackaren som är sambo med en silikondocka, som var med på Outsiders för några veckor sen. Jag såg bara reklamen, men några av de andra hade sett hela programmet och drog en massa anekdoter ur det. Verkligen tragiskt. Ja, vi skrattade ganska mycket åt det hela.

Men det är ganska tragikomiskt.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Ensam i världen

Känner mig lite slö idag. Ingen direkt lust till något alls. Vet inte varför. Kanske är det lite ensamhetssymptom. Känner mig lite ensam ibland, även om jag mestadels av tiden klarar av och faktiskt trivs med att vara ensam. Det är lite värre på helger, eftersom det är då man ska hitta på saker. Men idag känns det helt okej. Fick ju lite socialt umgänge i skolan och en stund efteråt.

Är skitglad just nu eftersom jag just fått veta att jag lyckades få godkänt i en till kurs. Inget vg denna gång, men ett godkänt duger gott det. Ååh, nu kan man lägga det bakom sig och koncentrera sig på kommande tenta. Ska bli intressant att se hur det känns den 2:a december att sitta hela eftermiddagen och en bit in på kvällen och skriva för blotta livet.

Dags för mig att ta igen den här veckans tv-serietittande, har inte sett ett enda avsnitt knappt. Förutom Heroes, det är ju så spännande så det måste man se så fort det går.

Andra bloggar om: , ,

Intressant