Det händer saker

Veckor rullar fram som de ska, det går bra nu? Händer en massa och jag hinner knappt med tror jag. Jobbar i Botkyrka och det tar tid att åka dit, klart minus, men så är det bara. Fanns inget underlag för jobb i Huddinge för min del. Så det fick bli så då. Jag trivs ju bra där jag är nu med. Mitt förslag på alternativ var att gå ner i tid igen, vilket jag hoppas kan bli verklighet när vi får mer personal på kontoret.

Jag är ju så jävla busy hela tiden så behöver lite egentid iaf en dag i veckan att styra sådant som jag vill göra utanför jobbet. Mycket Nätverk för beteendevetare just nu som jag vill göra. Hade jag fått bestämma hade jag gjort det på heltid nu, men det är inte möjligt just för tillfället. Men vi jobbar på det.

Vet inte det händer mer saker också och så ska man ju träna och äta bra och bla bla bla…

I got the cash!

Jaha, välkommen till en fullspäckad vecka! Hade en förra veckan med, åtminstone slutet på den. 3 dagar med Naturskyddsföreningen blev förvisso bara två då jag kände mig aningen slutkörd i söndags. Har just fått lön och betalt räkningar. Så jävla skönt att inte vara fattig längre.

Har påbörjat pensionssparandet igen då jag insett att det är vansinnigt snålt av mig att inte göra det, så nu åker en 500 kr in varje månad. Har även lagt in en större summa på sparkontot. Det har jag råd att unna mig 🙂

Jaha, borde lagt mig för typ 2 timmar sen. Får se om jag kommer iväg på den där föreläsningen med Hans Rosling imorgon. Kanske ska kolla om någon vill följa med, den är öppen för alla så. I övrigt en bra dag idag. Full koll på jobbet för tillfället och har planer alla dagar efter jobb så det blir bra det här, särskilt med tanke på att jag har moneeeeyz.

Att vilja för mycket

Ibland undrar jag hur jag får ihop allt jag tar mig för. Det är ju inte direkt så att jag gör något fullt ut och verkligen briljerar på något sätt. Men ändå. Det är först jobbet som tar mest tid i mitt liv, som för många andra. Efter det blir det svårt att rangordna. Det är en salig röra av tv-serier, film, internet, bloggar, möten om än det ena än det andra.

Självklart tar ju mitt pendlande en del av tiden. Spenderar säkert minst 10-15 timmar i veckan med att åka buss och pendeltåg. Då passar jag på att sova lite, twittra och läsa olika medier. Just nu är det dags att rulla hemåt faktiskt. Hem i det infernaliska mörkret.

Det jag ville säga är att jag har en del bollar i luften och har hela tiden nya idéer för mig och vill hinna med alldeles för mycket.