forget the past

The past is gone.

Usch och fy fan vad kallt det var när jag gick från bussen till jobbet imorse, trodde jag skulle frysa ihjäl! Ja, lev i nuet, inte i det bakomflutna.. eeh 😛

Jag ska slappa idag. Så jävla slapp ska jag vara. Kanske städa och plocka lite här hemma då. Får väl kanske lite sällskap fram emot kvällen.

Topp lock.

Jag slapp jobba nu i helgen, så jag har långledigt 🙂

Höll på att göra en lååång lista med musik som jag kommit över eller bara lyssnat mycket på under 2002, men självklart råkar jag klicka på en länk så jag blev utloggad! Grrr! 🙁

Ska se här nu då..

Försovit mig…

Jag lyckades igen med att försova mig och att klicka på uppdatera innan jag kopierat texten, självklart så hade jag blivit utloggad så allt blev förlorat. Skit oxå.

”We live in a beautiful world.”

Jag saaaaaknaaaar dig!!! Jag känner mig så åhhh, förlorad just nu. Usch va trist och tråkigt allt är…så blir jag trött på alla jävla idioter i vår värld.

”Calling all angels”

Varför går det inte att sända alla dumma, idiotiska människor nånstans och tillkalla alla änglar istället…??

Jag har ju min alldeles egna ängel iaf, även fast hon inte är hos mig nu…

”Walk me through this world”

Jag vill inte må såhär…idiotiskt av mig

”We’re trying, we’re hoping, but we’re not sure how”

Urk…ska nog sova snart….

Jag hatar detta!

Förbannade jävla skit LunarStorm Helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Här skriver man ett jätteLÅNGT!!! inlägg i dagboken, så loggas man ur, jag blir så ARG!!!!!!!!!

JAG SKA ALDRIG MERA SKRIVA HÄR I, SKITER I JÄVLA STATUSEN………..

Ok, nu tar vi om detta…*suck*

Nu tappade jag tråden så jävla hårt, faan för det här…
Hum, kärlek var det…det är ju lite lustigt med sånt, svårt och sådär. Happ, vafan sa jag nu om det då, nåt med privat och professionellt. hmmm……..

*SUCK*

Jag suckar för att den här förbannade dagboken är helt jävla cp… inte p.g.a. kärleken och såna saker. Får försöka skriva fort som fan så att jag inte loggas ut igen. Jaha, vänner oxå, snackade med en ensam grabb förut, han sa att han inte har några riktiga vänner. Vem har det då? Har jag det? Nej, tror inte det. Vad det beror på är många saker som jag inte orkar nämna här. Sorgligt är det iaf. Förhoppningsvis ändras detta så jag har nån att göra kuliga saker med.

Nej, nu orkar jag inte mer, ha det gött alla!!

Herrå!

*out*

Nu ska jag äta mat!!!!!!!

Ett par timmar senare…

Har nu ätit, det blev en repris på gårdagens Middag, Flygande jakob med jordnötter, fy faan vad gott det var, igår åtminstone. Idag var det väl mindre gott. Nu börjar saker och ting röra sig med projektet. Tack vare Darker_Sun, schysst kille.

Har tagit en massa kort på BARA mig, lite egotripp sådär…alltid kul. La upp en ny här då, men min piercing i ögonbrynet syns juh inte, tråkigt.

Vad ska jag göra, känns som jag har en miljon saker att göra, men inte gör nåt. Illa asså. Nu är det fördjupningsarbete, svenskaarbete, redovisning hit och dit, alldeles för mycket. Måste få det gjort, så jag kan göra annat. Typ, projekt, rollspel och en massa annat. gahhhh, ska dra och göra en väldigt viktig sak nu, cs sen….

Läs även andra bloggares åsikter om , ,