Någon slags återgång till normalitet i sikte

Imorgon torsdag ska jag ta min första dos coronavaccin. Linda tog sin i måndags i förra veckan. Även juni månad som kalendermånad har visat att livet ser mer ut som normalt.

Nu i helgen som var har vi bott på hotell Scandic Upplandsgatan i Stockholm, ätit god tapas på restaurang Aqui, tog en cider på Dubs vid Hötorget och snackade lite med Lena som vi mötte upp där. Efter det gick vi till flotta Grodan på Östermalm och åt lite dessert och jag tog en drink. Sen spatserade vi i sakta mak till hotellet. Mätta utan dess like.

Sov gott där och gick till hotellet nästgårds för lite frukostbuffé och sen checkade vi ut och gick för att relaxa på Centralbadet. Var rätt underbart. Avslutade vår miniweekend med att äta lunch på vår indiska favoritrestaurang Indian Garden på Söder vid Medis och så köpte Linda en klänning på Cissi och Selma.

Det enda som saknades var en film på bio, men tyvärr fanns det inget som föll oss i smaken, som även passade tidsmässigt. Får bli en annan gång.

Imorgon är det som sagt dos ett av vaccinet och sen fira min systerdotter Moa som tar studenten. Ska ju bli strålade väder, så det är ju kul. Sen på fredag ska jag iväg ut på Värmdö och fira Lena som fyller jämnt. Kommer hem igen på söndagen. Ska bli trevligt.

Helgen efter det tror jag inte det är något speciellt, skulle på sommarfest med jobbet på fredagen, men den blev inställd pga. att jävla Corona fortfarande finns och kommunledningen tog ett beslut som avrår alla verksamheter från att ha såna samlingar. Tråkigt, men vad ska en göra. Helgen efter sen blir det förmodligen midsommar i Västerås.

Fira lite födelsedagar avslutar juni. Blir en bra månad hoppas jag. Hoppas verkligen alla får vara friska och må bra så vi slipper ställa in något, vore ju himla trist. Men den som lever får se, som jag brukar säga.

Nu måste jag, alltså måste, även om jag inte gillar det ordet så är det dags att diska innan det växer till ett riktigt berg. Håll tummarna för att Astrid kan underhålla sig själv i rummet som hon numer delar med sin syster.

Weekend i Malmö

20131020-212707.jpg

Sitter på ett snabbtåg hem från Malmö efter en ganska laidback helg där. Ätit gott, strosat på stan, sett musikalen Miss Saigon och allmänt haft det bra. Fyndade en kavaj på rea på H&M, hade kostat 799:- nu 400 kr. Satt som en smäck, lite tajt över axlarna men bra längd. Ska nog kunna bli en proper person av mig med. Nästa steg är att köpa en rock av nåt slag så det går att ha kavaj under.

I veckan som kommer blir det förstås jobb och träning, men även lite styrelsemöte med utbildning av vårt nya hemsideverktyg wordpress. För mig ska det bli kul att visa de övriga vilka möjligheter som finns, hoppas det ska gå att få till det på ett bra sätt. Sen är det en föreläsning inför kommande klimattoppmötet i Warszawa på ABF-huset som jag eventuellt går på. Det är på onsdag så verkar bli ännu en fullbokad vecka.

Blir dock en kort vecka eftersom jag är ledig på fredag. Ska iväg och leka student igen i Karlstad nästa helg så åker nog till Västerås efter jobbet på torsdag. Vi är 19 personer som invaderar älghälga, så det blir skitskoj. Lite drygt 40 minuter tills vi landar i Södertälje, därifrån tar vi buss och pendel, sen får jag gå från Stuvsta, tar ca 15 minuter och Madicken blir hämtad med bil.