Shameless

14901297195_791b6eecd8

Veckorna går bra fort nu när jag jobbar 80% procent, måndag sen tisdag swooosh så är det torsdag alltså fredag i min värld och dags för långhelg. Ganska skönt och det tyder även på att det är full rulle på jobbet. Jag har varit där i två månader och det rullar på rätt okej tycker jag. Det händer saker hela tiden.

Idag har jag haft ett antal möten med deltagare, uppföljning, studiebesök och så däremellan lite kontakter med arbetsgivare och så administration. Efter jobbet har jag inte gjort mycket vettigt förutom att jag tränat lite smått här hemma.

Har funnit en ny favoritserie i Shameless och jag gillade både originalversionen som är den brittiska från 2004 och den amerikanska från 2011, men det är den amerikanska jag valt att se på. Helt galen familj som trots sin dysfunktionella uppbyggnad bara fungerar främst för att det finns så mycket kärlek mellan syskonen främst.

Emmy Rossum spelar den klanderfria storasystern och William H. Macy den alkoholiserade katastrofen till pappa. Så jag avslutar detta inlägg med det som tips till er som läser detta.

photo credit: Shameless via photopin (license)