Etikettarkiv: youtube

You dont have to be perfect

BEST MOTIVATIONAL VIDEO EVER – BE PHENOMENAL 2018 [HD]

The best motivational video featuring ever – Be Phenomenal features motivational speeches from Les Brown, Eric Thomas, and Floyd Mayweather. Check out my Patreon to learn more about how I started MotivationGrid.

Såg den här videon igår och kände mig träffad av flera saker men främst av orden som står i inläggets rubrik.  You dont have to be perfect. Allt för ofta har jag så höga krav på mig själv att det inte blir något av. Måste sluta med det. Ska se på denna video minst en gång om dagen tills jag fattar, minst.

Ska även värdera upp det jag faktiskt åstadkommit i mitt liv. Får bli en lista som jag ska göra i veckan, men nu måste jag ta och sova, imorgon är det tunga lyft som gäller vid 10.

Dags att bli mer än amazing.. Ingen är perfekt.

I will not give in to doubt

Jag kan erkänna att jag tycker den här låten är bra. Jag behöver såna här låtar när jag känner mig nere, de ger mig styrkan jag inte har. Att våga tro på att det går att komma igen, för det gör jag, alltid.

Per aspera ad astra!

Grym kille

Inspired Bicycles – Danny MacAskill April 2009

Jag fick den här skickad till mig av en vän, precis vad jag behövde i detta regniga gråa skitväder, sen är det ju söndag med. Se och förundras.

OS-låtar jag minns

Med OS och allt vad det innebär så kom jag att tänka på de olika invigningslåtar som har gjorts. Jag har alltid haft en svaghet för dessa, för de är pampiga och vackra. En av de första jag minns var den från OS i Seoul 1988. Hand in hand. Jag spelade in den på något kassettband från radio, som man gjorde på den tiden.

[youtube]4YyvEXNTlvQ[/youtube]

Nästa minns jag dock inte, men nu när jag lyssnade på den på youtube, blev jag rätt rörd. Den är från Atlanta 1996. Sjöngs av Celine Dion på invigningen och av en 600 man stark barnkör på avslutningscermonin. Väldigt mäktigt.

[youtube]AzkiyVpS3M4[/youtube]

[youtube]sd3anxVMgZY[/youtube]

Så vackert! Jag är SÅ svag för barnkörer och i detta sammanhang, med all symbolism och det OS sägs stå för, så blir det mest en enda röra med tårar och sånt för min del.

Sen har vi även en till låt från OS 1996 som heter Reach med Gloria Estefan, som jag gillade väldigt.

[youtube]RMs83vY2d34[/youtube]

Sist men inte minst en låt från vinter OS 2002 i Salt lake city, där LeAnn sjunger Light the fire within. Med en barnkör, vilket betyder hulkande från min sida. Så jävla bra! Nu ska jag sluta fjolla mig 😛

[youtube]DJD1TsCJmhs[/youtube]