Semesterdags äntligen!

2016-07-19 14.34.10 2016-07-19 14.34.15
2016-07-19 15.48.21 2016-07-19 16.13.55

Redan i semestermode efter några dagar efter det blivit semesterdags, har lyckats sova ut och se på serier och inte gjort något alls igår. Skönt att det är semesterdags. Idag har jag träffat en kompis och hängt lite, sen får drog jag och tränade efter det. Såå skönt att bara ta dagen som den kommer. Sen imorgon blir det lunch med en kollega och häng i park med vindrickande. Och vädret ska arta till sig, alldeles lagom till min semester!

Min flickvän(!) har åkt till Kuba i två veckor så det gäller att ha saker för sig så det inte blir så ensamt. Har en del projekt att fixa med också så lär inte gå sysslolös direkt. Träna, röja hemma med både papper och prylar och gamla kläder. Lite hemsidestuff och annat smått och gott. Sen har vi förstås alla serier som jag ligger efter med.

Nu låter det som att jag inte kommer slappa och ha det skönt, men jo det kommer jag hinna med också. Vad gör ni på semestern? Någon som vill hitta på något? Jag har ju inte jättemycket för mig. Så jag kan tänka mig lite häng här och där. Lite tajt med pengar till på måndag dock. Men det finns så mycket men kan göra som inte kostar något.

Sen fick jag veta en sak idag som gör att jag undrar om någon där ute vill sända mig en signal om att ta tillvara och njuta av livet och att finnas. Återkommande jävla skit hela tiden, när räcker det liksom? No más! Nu verkar det ju som att det kommer gå bra, men ändå, blir så oändligt jävla less och trött.

Nu ska jag försöka komma i säng hyfsat så jag är pigg och kan cykla till Huddinge för den där lunchen imorgon. Ska faktiskt bli rätt skönt att sova tidigt fast jag inte behöver gå upp tidigt.

Etiketter: , , ,

Leva leva livet

Idag hade jag en bra dag fram tills jag började jobba ungefär. Jag kom upp i hyfsad tid, sov typ halva vägen fram och så gick jag och handla lite på Lidl och sen gick jag från Fittja till Slagsta. So far so good. Sen var det datastuga och det blev lite kärvigt, sen kom två smällar i form av misstag som jag gjort och då blev jag en aning frustrerad. Nu löste det sig ändå men fan där och då var jag inte så glad.

Efter lunch hade jag ett avbokat möte och sen var det fri lejd att lösa mina misstag och lite annat. Drog hem och softade framför teven. Nu sitter jag här och letar efter någon som kan hjälpa mig att sy upp ett plagg.

Sen var det det här med att komma i säng, inte för mig..

Det händer saker

Veckor rullar fram som de ska, det går bra nu? Händer en massa och jag hinner knappt med tror jag. Jobbar i Botkyrka och det tar tid att åka dit, klart minus, men så är det bara. Fanns inget underlag för jobb i Huddinge för min del. Så det fick bli så då. Jag trivs ju bra där jag är nu med. Mitt förslag på alternativ var att gå ner i tid igen, vilket jag hoppas kan bli verklighet när vi får mer personal på kontoret.

Jag är ju så jävla busy hela tiden så behöver lite egentid iaf en dag i veckan att styra sådant som jag vill göra utanför jobbet. Mycket Nätverk för beteendevetare just nu som jag vill göra. Hade jag fått bestämma hade jag gjort det på heltid nu, men det är inte möjligt just för tillfället. Men vi jobbar på det.

Vet inte det händer mer saker också och så ska man ju träna och äta bra och bla bla bla…

Stannar upp och känner

8248081401_02e8455097

Jag funderar mycket på saker och ting ibland. Som kan vara värda att fundera på, men som samtidigt är ett jävla helvete, särskilt när jag går ner mig i mina gamla vanliga tankar. Sådant skapar ångest och ambivalens. Nu tänker jag vara gnällig och klaga på en massa saker som jag tycker är dumt.

Saker som jag inte gillar, eller som jag stör mig på eller som gör att mitt liv suger ibland. Okej, det suger inte men det är när de här tankarna tar över som jag känner så. Varför är det så jävla svårt för mig att våga tro att jag har något att erbjuda? Varför får jag abandoment issues så fort jag inte får vara med eller känner mig utanför?

Ja, att leva ska ju inte vara lätt och så vidare. Uppenbarligen är det så att när jag stannar upp och faktiskt känner efter så märker jag att det är något som inte stämmer. Med tiden har jag lärt mig att sluta bry mig för det har varit enklare. Men samtidigt så är det ju inte så. Nu blir det här jävligt fragmentariskt och otydligt, men jag bara ordbajsar ur mig vad jag tänker för mig själv.

Mer handfast så är jag trött på att vara ensam, singel och känna mig som att ingen vill ha mig som jag är. Istället för att handskas med problemet som är min dåliga självkänsla så har jag begravt mina behov och känslor nånstans långt inne och bara levt på ytan. Det var enklare så och är enklare så fortfarande. All osäkerhet som gör att jag känner mig som en udda och konstig typ gör mig inte heller nytta.

Ja, såhär kan mina tankar snurra när jag är i en dipp som jag var i förra helgen. Nu är den över och då har jag glömt det mest.

photo credit: via photopin (license)

Etiketter: , ,

Nya rutiner och vanor

8376562599_4832139d9b

Det är en kall januarikväll och termometern står på cirka 8 minusgrader. Kan inte annat än längta till om ca 5 veckor då jag beger mig till mycket bättre väder och miljöer. Precis som många andra har jag bestämt att jag ska vara snäll mot kroppen i typ en månad så jag går ner några kilon. Då behövs nya rutiner och vanor. Beach 2016 är ju ett reellt mål för min del det ligger ju inte långt bort. Så nu ska jag övervaka matintaget med hjälp av Lifesum och hålla mig borta från alkoholen samt träna.

Tänkte gå ner sådär 5 kilo i alla fall. Även om jag inte lyckas nå dit till det är dags att resa så kan jag ju se hur långt jag kommer och jobba vidare där nere osv, kan ju gå på de underbara stränderna och svettas. Vi får se hur det går helt enkelt. Finns inte direkt några garantier och jag vet av erfarenhet att jag kan tappa motivationen rätt lätt och slarva. Den dagen den sorgen, Nu kör jag på och kämpar, håller koll på vad som händer med hjälp av vågen. Varje morgon vägs det in och så får vi se hur många kilon som försvunnit.

Jag är fullt medveten om att man ska mäta och joxa, men vi får se om jag orkar med det. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar så sött, det är halvdag och sen är det ledigt igen och det är rätt så najs.

photo credit: My Weight 150.5 lbs via photopin (license)

Etiketter: , , , ,

Någon slags ångest

277759056_8069814eb7

Idag och lite igår så har jag haft någon slags ångest. Vet inte riktigt varifrån den kommer eller vad som triggat den, men den är här. Sitter just nu på jobbet och är rätt trött, var ju och såg på Star Wars i natt. Rätt dålig tid att gå på bio dagen innan man ska jobba, men nu blev det så. Det var IMAX i Mall of Scandinavia och så klart så störde jag mig på folk och annat som att min kissblåsa höll på att spricka.

Filmen i sig var bra tyckte jag, men jag vet inte om det blir någon mer 3D-film för min del. Lite för mycket omsigkringsig med hela grejen. Jaha, tillbaka till min ångest. Kan det vara något omedvetet som ligger och skräpar? Förmodligen är det ju det. Kanske är det min trötthet, eller att det är slutet på året och ja vad vet jag.. Kan ju vara kemisk obalans efter julhelgen med, kanske håller på och tänder av från allt skit jag stoppat i mig.

Ja, känner mig verkligen ur balans idag.

photo credit: anxiety via photopin (license)

Etiketter: , , ,