suck

Mitt liv suger helt officiellt.
Jag tjänar ju inte nånting på mitt jobb..
Fy fan säger jag bara.
Där går man och slavar för inte nånting..
Jag är fan värdelös.
Känns det som.

ÅH, det är så synd om mig ..

Jaja, mitt högskoleprov gäller iaf ett bra tag till, så jag bör komma in på programmet jag tänker söka. Det är ju alltid en tröst. Måste ta reda på vad det innebär att bli beteendevetare, mer exakt, så jag kan fördjupa mig redan nu. Så jag kan komma på vad jag ska göra med mig själv..

Jaha, vart ska man börja leta då?
Jag ska fan handla mat, jag är hungrig som fan.
Har ju presentcheckar, men då måste jag bege mig ut i höstrusket och det är ju så trist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.