Konsten att försova sig

Jaha, då var det dags igen.  Jag hatar att försova mig. Hade en föreläsning med jobbet igår på morgonen på Hagabergs fhsk som handlar om stress, men jag vaknade typ 5 minuter innan den skulle börja så bestämde mig för att gå till kontoret istället.

Blev ju lite sent kvällen innan då det var en jättespännande kvalmatch till Fotbolls-VM i Ryssland. Sverige mötte Italien i den andra playoffmatchen och lyckades med att hålla italienarna stången.  SÅ JÄVLA BRA! Så igår när jag skulle ha en liten sovmorgon pga. föreläsningen så blev det en försovning istället.

Annars då? Jo det knallar och går.. Flytten blir mer och mer verklig för var dag som går. besiktning av båda bostäderna är avklarad, nu ska vi hitta gemensam tid för påskrivning av kontrakt och flytt. Vi har redan börjat packa ner saker som vi inte har omedelbart behov av, vilket känns skönt. Vill ju helst att det ska vara avklarat så snart som möjligt, helst flyttat igår men man får väl ha tålamod..

I helgen så blev jag bortskämd av min fina fru. Vi åt hotellfrukost och gick på spa här i stan. Det gör jag mer än gärna om igen. Avslutade det hela med en självbehandling, fick lite scrub, lotion och fotkräm och gick loss med i bastun och omklädningsrummet.

På väg till gymmet

Blir tredje passet denna vecka, har fortfarande brutal träningsvärk från de andra två, men det är mest i benen. De ska jag inte träna idag.

Grymt skönt med helg, varit så sjukt trött denna vecka. Eller mest idag, snudd på narkolepsi efter lunch. Kunde inte hålla mig upprätt. Skönt att gå hem med allt löst också.

Haft full rulle hela veckan, inte kommit hem förrän efter 22 någon kväll. Blir typ lugnt ikväll och imorgon på dagen. På söndag vet jag inte.

Skulle kunna somna här och nu alltså. Värst är mina svidande ögon.

Pank som fan med, men jag har en plan om ett upplägg för min ekonomi som nog kan bli awesome. Ska använda Tink. Berättar mer senare.

Trött och öm

Tanken att träna var ju stark i början av dagen. Men med tiden så blev det mer och mer uppenbart att jag inte riktigt var i form för det. Hade bokat in mig på ett jogging baspass på F&S Kungsholmen, men min kropp är lite för mör just nu så jag boka av det. Tänkte gymma istället, men tröttheten. Nu sitter jag och gäspar för fulla muggar efter 5 avsnitt med serier. Välförtjänta enligt mig själv då.

På lunchen var jag på en shoppingrunda inför sagda löppass och köpte ett par löpskor och en mobil armficka. Får se när det blir premiär, beror lite på hur jag känner mig imorgon. Har inga andra planer än att jobba och träna. Första helgen hemma sen typ februari tror jag. Jag var i och för sig hemma påskhelgen, men hann även med Västerås också. Ska bli skönt att fixa och dona lite. På söndag skulle jag ju på kalas.

Ja, nej, sova blev det visst dags för igen då. Behövs ju tydligen för att man ska orka med allt här i livet.

Hektisk period

Nu har det varit väldigt tyst här i några dagar och det med en massa anledning. har haft ganska så fullt upp. Tentavecka förra veckan, skrev tentan på torsdagen, vilket firades med en massa cider på kåren på kvällen. Spelade alias hemma hos Lena och skrattade röven av mig. Spel som det kan bli så jävla roliga i rätt sällskap. Dagen efter så skulle jag börja förbereda för min specialpub med italienskt tema. Funkade hur bra som helst, lite virrigt med beställningarna till en början, men sen så rullade allt på. Var dock sjukt trött efteråt.

Upp hyfsat tidigt på lördagen för möte med kårfullmäktige som åkte ut till Skultuna Gård och gick igenom verksamhetsplaner, åsiktsdokument och diverse annat som kårstyrelsen arbetat fram, så vi kunde ta beslut med gott underlag. Detta tog väl merparten av dagen. Lagom såsig i skallen kom jag tillbaka till Västerås och efter lite allmän dödhet så masade jag mig till ICA för inköp av proviant inför kvällens poolhäng. Det var trevligt som fan och jag fick återknyta lite till mina bäverpolare. Var länge sedan. Blev en rätt lugn kväll.

Söndags så var det dags att ta stora beslut om Kårrestaurangernas framtid. Vilket knappast var en lätt uppgift med de förutsättningar som fanns. Efter långa överläggningar så kom vi fram till resultat som känns både verklighetsförankrade och vettiga med tanke på situationen. Hoppas att det ska lösa sig på bästa möjliga sätt för alla.

Igår var jag och min partner in crime i Stockholm och styrde med intervju och diverse kontaktsökande, en lång men produktiv dag. Hoppas verkligen det ska lösa sig med att få ihop alla intervjuer. Känns ju som att vi har något bra på gång och vill verkligen inte att det ska stoppa oss.

Sen efter det var det bara att ta sig vidare hem och till Kåren på måndagsmöte och även på ett annat viktigt möte. Sen bar det hem till en av kollegorna för planering av p-resa och hockey. Nu tänker jag sova. För jag är rätt sliten.

Färdigglott

Jag kan bara känna och höra hur censuren smattrar. I min hjärna och från hela jävla världen. Men vafan, det har ju inte hindrat mig förr. Det är inte så svårt att vara pretentiös och verka lite väl överdrivet djup och ja inte vet jag. Men det kanske är för att det är svårt att uttrycka med ord, än hellre med tankar.

Äh, jag är för trött för att sitta och klura ut bra saker att skriva. Skulle gått och lagt mig för fyra timmar sen. Finns för mycket skräp ute på das intarwebz att glutta på. Men nu får det fan i mig vara nog, ja det får det.

En sån måndag

Dagens aktiviteter har bestått av att vakna upp. Bege mig till bibblan efter lite trötthet här hemma. Satte igång med seminariefrågorna lite smått och läste lite inför föreläsningen. Det var en väldigt trött en som satt på föreläsningen. Aningen bitter och tung i ögonlocken. Men det var rätt najs att sitta i solen på rasterna. Sen efter föreläsningen så gick jag till kåren för att uttrycka mina klagomål, känns som att det gick vägen och att berörda förstod vad jag ville åt, men vad vet jag egentligen? Jaja, ur världen är det i alla fall nu. Känner mig stolt att jag stod upp för mig själv och sa ifrån.

Kvällen har mest ägnats åt att sitta och pilla på seminariefrågorna och surfa runt på allsköns sidor. Fungerade ganska bra. Var inte alltför effektiv, men det är klart nu. Upp tidigt imorgon och diskutera seminariefrågor och sen är det väl dags att ta tag i uppsatsen.

Allmänt less

Usch och fy fan, snacka om att den här veckan går åt helvete. Fick U i demokratins problem. En hemtenta och ett U. Aldrig hänt innan. Snacka om att jag slarvat. Tror det är den där skoltröttheten som gjort sig påmind. Försökte ta reda på vad problemet var, men ingen tenta på expen och ingen lärare på kontoret. Så jag får vackert sitta här och vänta till klockan 15.00.

Ska försöka göra något vettigt av min tid, som att försöka strukturera upp min kommande hemtenta.

Annars kan jag ju försöka styra upp menyn till fredagens afrikaafton. Vilket jag också måste vänta med, för jag vet inte om jag har sista ordet i det, men jag kan ju göra en fuling och köra över bara, så får det allt bli. Det mpåste bli klart idag så chefen kan beställa det som ska hem.

Ah vad less jag blir. Både på mig själv och saker runt omkring. Sen är det Högvarv, företagstjohej på skolan och inget finns för en sån som jag. Inte för att jag hade gått runt och minglat eller snackat med företagen ändå. Är kass på sådant.

För att klaga lite till så har den jävla högvarvsbanketten snott alla slavar som går att ragga till torsdagens disco, som kommer bli en flopp. Nej, fan nu är jag bitter, nu måste jag sluta. 😛