Sjuk sjuk sjuk/Att följa det en sagt

Sjuk sjuk sjuk, så avslutar och inleder vi året. Men först lite om att följa det en sagt.

Inte skrev jag varje dag inte. Jag har ju inte prioriterat detta alls. Däremot så blir det ingen sammanfattning, tror jag. Kan väl nämna nåt bara. Har hämtat ut nya glasögonen, de blev inte direkt som jag tänkt mig, men de växer på mig, så att säga. Vi var upp till Stockholm förra helgen och gick på restaurang och sen såg vi Avgrunden på bio. Sen fick vi undan uteplatsen med. Hösten kom ju också där nånstans.

Nu är vi inne på en ny vecka efter ännu en helg, en helg med sedvanligt hushållsarbete och sånt, sen har jag unnat mig att se lite sport och serier. Hela familjen var i Järna på Tillitsverkets familjedagar. Tips för er med barn i förskoleålder till skolålder, helst 3 år och uppåt, så går det att gå nästa helg med om en vill. Var väldigt uppskattat av oss alla som var där.

I söndags åkte Linda och lämnade vårt gamla köksbord med stolar hos sin mamma och hämtade med henne hem till oss. Under veckan ska vi förbereda kalas för Astrid med. Tårta, presenter, städa, handla osv.

Oj, hoppsan så var det 2024..

Avslutade året med världens dunderinfluensa, blev sjuk på julafton mitt i julfirandet och var frisk igen den 5/1. Hade feber i 4-5 dagar och det är väldigt ovanligt. Började med att Astrid blev sjuk den 21 dec och sen som sagt blev jag sjuk på julafton, Elsa på juldagen och sen Linda till slut med. Astrid drog till och med till med en dubbelsidig öroninflammation.

Till slut åkte vi hem och så var vi hemma några dagar och jag jobbade förrförra fredagen. Sen var barnen på förskolan två dagar förra veckan sen blev Elsa MAGSJUK..

Sen dess har även Astrid varit magsjuk i två olika omgångar förra veckan och denna och Elsa igen efter att ha varit på förskolan några dagar. Det är verkligen underbart med barn och virus, de håller verkligen ihop. Bara tacksamt att det inte varit en själv som mått dålig. Även om det inte är skoj att ta rätt efter barnen när de är sjuka.

I helgen har vi varit på kalas i alla fall. Syster fyllde 50 år, det var trevligt och kul =)

Oj, det blev en sammanfattning här ändå. Lätt hänt antar jag. Livet händer och så vill jag förmedla lite om vad som sker i mitt åh så spännande liv. Om jag bara kom ihåg lite roliga anekdoter och annat så kunde den här bloggen bli lite mer underhållande kanske.

Sen är det ju det här med tiden, att den inte räcker till till allt jag vill. Livspusslet är inte lätt och att prioritera på ett bättre sätt kanske inte heller går så bra alla dagar. Familjen går ju först, sen är det jobbet. Egna intressen kommer nånstans där efter. Försöker klämma in det här och var.

Ska förresten lista vad jag pysslar med på min egentid i ett eget inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.