Mental anteckning

mental anteckning

De senaste dagarna har jag varit rätt trött, har inte lagt mig i tid över huvud taget på sistone. I helgen gjordes det försök till att ta det lugnt och återhämta sig lite. Vi lämnade igen böcker som vi lånat med ungarna och lånade nya på biblioteket, sen så gick jag faktiskt ner på gymmet och drog av ett pass med axlar och bröst. Var rätt länge sen nu, har lyckats träna tre gånger sen i november då jag införskaffade kortet. Jag behöver få till lite fler gånger, särskilt nu när jag haft en del värk i axlarna.

Balansgången mellan olika delar av livet är tuff, ibland blir det för mycket av vissa saker, vilket gör att andra viktiga saker blir lidande. Mycket handlar om att bli medveten om vad dessa viktiga saker är och fortsätta ha i åtanke att prioritera dessa. Ja, nu fattar väl ni som läser inte riktigt vad jag syftar på kanske.

Mer en mental anteckning för mig själv. Ibland behövs det för att få saker top of mind, så det inte glöms bort. I tisdags så åt vi ost och broccolipaj till middag, skönt att veta vad så inte det ska göras med. Fick undanplockat i köket med, har inte orkat ta tag i disken efter helgen så nu var det kaos. Lite bättre nu.

I måndags var det ju fint väder så efter förskola och jobb gick jag och ungarna ut på altan och röjde lite. Krattade, sopade och cyklade. Så uteplatsen har fått en första touchup inför vår och sommar. Finns en hel del kvar att göra förstås. Vi ska framöver såpa in altangolvet så det blir fräschare, röja i jordgubbslandet, även andra delar ska vi styra upp. Förra året flyttade jag hallonbuskarna till en mer skuggig plats, men fick inte önskat resultat, så får nog hitta på nåt annat där.

Åh, det är svårt att få till dessa inlägg när jag börjar en dag och avslutar flera dagar senare. Måste ju ändra tid och dagangivelser och skriva om och ha mig. Nu är det helg igen imorgon efter arbetet och så fyllde Linda år igår. Det firade vi genom att äta god mat och sen när ungarna somnat såg vi på Ett sista race. Var väl lite som Göta kanal fast på land. Nästan lite buskiskänsla fast utan snusket. Helt okej, men ingen höjdarrulle.

Kommer nog behöva fler än en mental anteckning i framtiden känner jag på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.