Dumma E

Hemtentamen fortskrider enligt planerna. Får dock snart spunk på min e-tangent. Den reagerar aldrig som den ska. Bara för det så fungerar den bra nu. Huvudvärk har jag med. Så går det när man inte går och lägger sig i tid. Blää, skulle behöva dricka vatten, men då måste jag resa på mig och lämna min dator. Jag gört.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

hej huvudvärk

Min skalle är inte alls med idag. Jag vet inte vad som är fel. Men ont gör det. Tyvärr stör det mig nu när jag ska skriva om diverse metoder för att förstå sig på hur man kan analysera olika data. Sen att en del av det vi gjort tidigare är ute på vift, hjälper ju inte direkt. Men det blir väl så när man totalt bränner ljuset i båda ändarna som man så fint säger. Ljuset i detta fall är min hjärna och den känns mer eller mindre stekt. Jag har i alla fall kommit in i rätt sömnrytm. Igår sov jag liksom till 15, idag gick jag upp 10. Imorgon ska jag gå upp 8. Alltså ska jag lägga mig vid 23-00-tiden.

Fast just nu vill jag mest bara gå och lägga mig och sova bort min huvudvärk. Fan jag vet inte om jag tycker om den här dagen alls. Nej, nu går jag hem och dricker vatten och käkar knark. Lägger mig under ett täcke och blundar tills allt känns bättre. Ja, så får det bli, ska bara orka mig på att packa nr datorn, klä på mig och gå ut i kylan.

Ayn Rand

Jag har snöat in lite på de filosofiska tankarna som Ayn Rand uttryckt, bland annat i sina böcker, Atlas Shrugged och The Fountainhead.

Jag har ännu inte läst dessa, men nu har jag skaffat The Fountainhead som audiobook. Läste om kända människors dragning till hennes verk och hur de blivit djupt berörda av det hon skrivit om, på The Atlas Society, som även driver Centret för Objektivism. Så jag ser fram emot och se om det kommer påverka mig på samma sätt, men det tror jag. Har som sagt redan fått lite insikt i vad det handlar om. Dels av vänner och andra författare, som jag faktiskt läst, som inspirerats av henne.

Nu ska jag föra över boken till min mobil och lyssna när jag cyklar ute till syrran ute i Enhörna, där jag ska sova över i stugan de bor i under sommaren. Fantastiskt läge nere vid Mälarens kalla vatten.

Återkommer imorgon, förhoppningsvis lite mer klok.

Andra bloggar om: , , , , ,

Intressant

Bilder som inte kommit fram

Jag som hade tagit bilder och skickat till bloggen i helgen. Nu verkar det som att de inte har publicerats alls. Får ta en omgång med inlägg med bilder som jag menat att blogga, men som jag glömt att bifoga i e-postmeddelandet. Och förstås de som inte publicerades i helgen. Lär ju bli ett tiotal.

Nu är det fikadags.

Ska bara berätta om min löprunda här på lunchen. Kändes tungt som fan. Har ju inte löpt alls sen jag flyttade till Västerås. Bara cyklat och åkt inlines. Så jag antar att löpmusklerna har blivit mindre bra. Eller så var min dagsform oerhört låg. Kan tänkas efter 3 liter vin och massa grillad mat i helgen.

Ja, dricka vatten kanske..

Vatten, gröt och bostad.

Nu har jag varit igång i över en timme, bra jobbat. Jobbar hårt på att få i mig min gröt och dricka vatten till. Är bara det torra brödet som fattas. Har ringt och fixat lite och reggat mig för boende närmare allt. Är så jävla trött på att bo här ute i bushen. Iggeby, Folke, Hilde eller Hantverkshuset. Får se vad som dimper ner först. Rent ekonomiskt är ju Iggeby bäst, förutom att det är tre månaders uppsägning där eftersom det är HSB som äger de husen, men jaa.. jag vet inte. Vi får se helt enkelt.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Spontan sittning

Det gick bra att dricka sansat. Jag drack 4 cider på hela kvällen. Sen fick jag ont i huvudet och gav tillbaka den sista tjugan till Martina som jag lånat pengar av tidigare i veckan. Drack bara vatten efter det. Andra var mycket mer berusade än så.

Hade en trevlig kväll, sittningen var ganska så spontan kan man säga. Spontana utrop. Ja, vi fick till vårt lilla spex ändå, jag och Olivia. Hon som kom med iden. Och jag tror att det iallafall gav de andra lite huvudbry och lite skratt. Jag tyckte det var kul. Vi körde även Jag har dock aldrig och viskleken. Massor med sång och skratt. Lite otåliga var vi på slutet, vi var oroliga att vi inte skulle komma in på kåren, men det var inte ens kö när vi kom fram.

Innan vi kom fram fick Annika blåsa i polisens alkotest. Jag gömde min cider mellan benen och sen fick vi parkera. 😛 Det var varmt och packat på kåren. Men rätt trevligt ändå. Kände mig inte alls så som jag gjort förr. Kände mig mer närvarande och social än vanligt. Bra känsla.

Fanns en hel del ljusglimtar, när nycklarna kom till rätta, snön som föll, gruppkramarna ute på terassen och så de där leende läpparna på dansgolvet. Känner ännu av deras effekt. Smittade ner mig totalt. Tyvärr blir jag alldeles för rådvill och osäker på vad jag ska göra med dem. Men det gäller väl att bara njuta av stunden och uppskatta det.

Ja, den här gången ska jag inte fundera och analysera något, bara låta vad som än händer ske.

Andra bloggar om: , ,

Intressant