Späckat värre

Å fy fan jag hinner ju knappt med i svängarna här alltså. Det händer saker nästan jämt. Just nu tror jag att jag har lite av överbelastning i hjärnan. Vet inte riktigt hur jag känner eller så. Men det känns väl ganska bra, vill mest läras mig njutas av här och nu. Sitter och tänker en massa steg framåt hela tiden. Planering är både bra och dåligt på det sättet. Man missar stunderna och ögonblicken.

Skulle hem till föräldrarna i fredags bara över natten för att ses innan jag skulle vara flytthjälp i lördags, men så blev det inte riktigt. Fick hoppa in som förste packare istället och vara med och fixa innan själva flytten. Kom hem sent igår kväll, upp tidigt i morse och iväg och jobba. Sen har jag mest slappat i soffan resten av kvällen.

Fan mitt huvud känns som det ska sprängas. Ska bli skönt att sova nu och sedan börja ännu en späckad vecka fylld med saker.

Bättre flyt idag

Har kommit upp och är igång med skrivandet, har kommit längre på mindre än en timme än på hela dagen igår, vilket i och för sig inte säger så jättemycket. Jag var inte så pepp igår alls. Idag är jag lite mer på, men ändå inte helt inne i något jättestim.

Har tagit en fikapaus med oboy och äpplen, sen blir det till att fortsätta med skrivandet. Fram till lunch då jag ska ta en rast till. Jisses vad intressant.

Mercy mercy..

Chaotic

Hur går det med livet då? Jo, med den här uppsatsen hängades över sig blir det mest det som man tänker på. Sen när den är avklarad ska det nog gå att njuta lite mer av vädret och livet. Försöka styra upp allt lite bättre. Just nu är det inte mycket som jag har koll på direkt. Flyter mest runt här med det som sker runt omkring. Vet varken in eller ut. Jag sover i allafall hyfsat vettigt.

En jävligt dum sak är att min cykel är paj. Någon tyckte att den såg skön att landa på, så bakhjulet är bara att kassera, måste köpa ett nytt. Det blev liksom lite skevt. Måste kolla upp vad det kostar, inte alls kul med oväntade utgifter. 

Annars är jag som sagt lika förvirrad som vanligt, utan grepp om något alls i mitt liv. Skönt med lite värme, trots att jag har gått och åkt på en smärre förkylning.

Ja, ni ser ju själva hur pass ostrukturerad och splittrad jag är i det här inlägget. Illa som fan. Men jag får allt vänta med att försöka få någon ordning på mig själv, tills efter helgen åtminstone.

Reach out and grab it

Mycket som ska göras nu tror jag. Men det flyter på rätt bra ändå. Planering är avgörande, utförande minst lika viktigt. Det vankas både trevligheter, som kvällens styrelsemiddag och jobb, som discoslavning imorgon. Men jag tror faktiskt att det kan bli rätt trevligt med. Är ju inte så många av mina kompisar som jag jobbat ihop med. Så det känns tryggt.

Kuratorn imorgon, ska ta upp den här känslan som jag haft ett tag. Se om det kan vara en effekt av mina tidigare insikter och så. Fascinerade på ett sätt. Hur hanterar man det? Jag antar att det handlar om att bara låta det vara så. Inte försöka kämpa emot, utan bara acceptera att vissa saker bara är.

Precis så tänker jag om denna dag, ska bara vara. Det är ju trots allt en fin dag. En vårdag

”When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.”

Skönt flyt

Ja, ännu en dag till ända och jag har visst inte kommit i säng ännu. Igår eller tisdags kväll la jag mig 22.30, det var mäkta skönt. Nu blir det lite senare än så. Men fan allt har gått som jag planerat. Var inte så stora bekymmer för mig att skriva svaren på hemtenta. har bara två frågor av fem kvar. De ska jag nog kunna skriva senare idag. Var iväg och käkade lite mat på kåren på kvällen sen en sväng. Alltid trevligt. Ska bli skönt att ha helgen fri, inte så vanligt när jag har en tenta hängande över mig. För en gångs skull är jag den som ligger före och har flyt i skrivandet. Nu ska jag dock inte säga för mycket för då smäller väl skrivkramp och krångel till så det stänker om det.

Ska gå och lägga mig så jag inte missar allt för mycket sömn.

Puss på er där ute.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Totalt Kaos

Jag hade en hel del saker i lägenheten när jag var klar med flyttandet. Det var fullt i den. Jag visste knappt var jag skulle börja. Eller att jag hade så mycket skräp. Tog mig två dygn att fippla fram och tillbaka med alla prylar. Bar ner en jävla massa i källaren. Måste skaffa mig ett hänglås med. Trodde att det skulle komma med mina grejer från Södertälje, men icke.

Fast nu har jag äntligen kommit på plats med det mesta. Ska upp med lite lampor och tavlor mest. Sen så. Hittade till sist ett fungerande sätt att ställa möblerna. Enda kruxet är att min träningsmaskin tar lite mycket plats kanske, har inget naturligt ställe att ha den. Men använder jag den mycket så kanske det inte spelar så stor roll.

Jobbigast nu är att jag inte kan använda mig av kylen och frysen och att mitt gamla datorbord står kvar i Vallby och måste göras av med på något sätt. Sen ska katten transporteras till sitt sommarställe och jag till Södertälje. Med en massa packning. Sen måste jag förstås producera en hemtenta de närmaste 5 dagarna. Förhoppningsvis hjälper det att skriva av sig som jag gjort nu och sen gå hem och köra.

Andra bloggar om: , , , ,