Födelsedagar.

Det är födelsedagarnas tidevarv. Igår syrran, idag en systerson. Eftersom syrran skaffade hund häromdagen fick hon en bok om hundar och vad man kan lära sig om livet genom dem. Tydligen ett bra val av present. Var och åt trerätters hemma hos föräldrarna, hur gott som helst. De hade med sig valpen som ska heta Ronja. Hon hade stora labbar och lufsade runt och lekte med lilla Ängla, jack russel terriern som skäller högre än någon annan hund. Gulligt.

Ett svar till “Födelsedagar.”

  1. Hej. Jag är Änglas förra ägare, för det är väl Lottas föräldrar’s hund? 😛 hursomhelst så undrar jag om du har fler bilder på henne som jag skulle kunna få? Du kan väl mejla? //sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.