Sagan om ringen-maraton

selective focus photography of popcorns
Photo by Pixabay on Pexels.com

Sagan om ringen är ett av mina favoritepos inom fantasy, det var första världen jag besökte utanför vår egen. Så att säga. 8 år gammal och uppåt läste jag de tre böckerna om och om igen. Sen har jag förstås sett de tre filmerna, på bio och flera flera gånger om på tv.

Nu har de kommit på tanken att nu när det gått typ 20 år efter sista filmen kom ut så ska de slå ihop filmerna och visa de i en sittning på bioduken. Sagan om ringen-maraton!

Nu tänkte jag infoga en länk till denna aktivitet, men något har hänt med min hemsida här, så får ta och avvakta med det. Ja, eller så bara skriver jag länken här nedan.

https://www.moviezine.se/nyheter/biljettslapp-sagan-om-ringen-maraton

Det är 12 timmar totalt av filmtittande, så vet inte riktigt hur det ska gå ihop. Får äta en rejäl lunch innan, typ. Sen köpa med mig lite smått och gott. Blir skönt att det inte gör nåt att gå på toa då jag redan sett allt och vet vad som händer i filmerna.

sagan om ringen

Jag kommer att nerda ner mig totalt och bära min LOTR tischa som jag köpte för några månader sen med. Höhö, kul ju. Är det någon mer jag känner som ska på detta evenemang? Inte vad jag vet. Jag har inga problem med att gå på bio själv ändå.

Varför väljer jag att gå på denna grej då? Jag har ju sett filmerna, ägt dvderna och så har jag sett filmerna på bio. Jag såg faktiskt både Hobbittrilogin och Härskarringentrilogin för bara någon månad sen faktiskt.

Är jag så nördig? Njae, men det är för det är en kul grej. Sen vill jag se de för det är uppfräschat och jag har som sagt inte sett filmerna på bio på väldigt länge, vilket är en helt annan upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.