Idag var det en bra dag

white and blue wooden signage
Photo by Jess Loiterton on Pexels.com

Idag var det en bra dag trots att jag varit jättetrött så fick vi en hel del gjort efter jobbet. Jag lade ut vår gamla TV på Facebook och jag hittade någon som ville ha den och nu är den bortforslad. Linda kom iväg till Lidl och Kappahl och lämnade tillbaka saker som vi inte skulle ha längre. Hon passade även på att panta all vår pant då hon var ute och for. Sen fick båda barnen duscha och jag lagade mat korvstroganoff med ris.

Alldeles nyss har vi kollat på Gifta vid första ögonkastet och nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det sängen, en helt perfekt måndag helt enkelt

Det är ju inte varje dag som man har ork att göra något efter jobbet så vi får vara glada att vi fick så mycket gjort. Just nu håller jag på att diktera detta inlägg via Word, det funkar förvånansvärt bra. Det är kanske inget jag gör nästa gång eller varje gång jag skriver något här, men samtidigt så är det rätt skönt att bara prata och att det man säger blir till text.

I helgen som var var jag i Stockholm och träffade Lena och Gary. Vi käkade kebab och drack vin, sen gick vi ut och spelade boule. Jag vann mot båda två vilket var trevligt, får bli fler gånger. På lördagen var det ju dags för Sagan om ringen-maratonet på Filmstaden Sergels torg. Jag och 200 andra nördar satt i cirka tolv timmar och kollade på tre filmer. Var lagom mör efter den dagen.

Igår var jag och tjejerna på kalas hos Elsas kompis som också fyllt sex år, det var ballonger, dans, glasstårta och lek samt även en tipspromenad om Pokémon. Elsa sa att det var den bästa dagen i hennes liv när vi gick hem.

Imorgon är det äntligen dags att byta till sommardäck på bilen. Verkligen på tiden. Blir också en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.