Hälsotest med Hälsocoachen.

Resultat:

Fysisk Aktivitet
Ditt resultat: Låg aktivitetsnivå

Din livsstil innehåller fysisk aktivitet men du skulle vinna på att motionera oftare. Regelbunden fysisk aktivitet ger dig en rad hälsomässiga fördelar såsom att motverka övervikt och fetma, stärka immunförsvaret, minska risken för bland annat hjärt och kärlsjukdom, depression och höga blodfetter. Om du har frågor kring din träning eller hur du ska komma igång ordentligt med motionen kan Hälsocoachen hjälpa dig. Välkommen!

Mat
Ditt resultat: Bra matvanor

Bra, du har fått högsta poäng! Du äter övervägande hälsosamt och balanserat. Detta ger dig en rad fördelar såsom ökat välbefinnande, minskad risk för övervikt, fetma och en rad sjukdomar. Om du vill lära dig mer om mat och hur mat anpassas individuellt eller till vissa specifika ändamål, t ex viktminskning och träning är du välkommen till Hälsocoachen!

BMI
Ditt BMI: 22,1

Normalvikt, BMI 18,5-24,9
Ditt BMI ligger inom gränserna för normalvikt, BMI 18,5-24,9. För att bibehålla din vikt bör du äta balanserat och motionera regelbundet.

Hälsotest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.