Kort text om aktuella ting

Åååh, jag känner inte att jag har ork eller lust att skriva så värst mycket. Har liksom gått och skaffat ett liv på något sätt. Har annat i tankarna än att sitta och anteckna vad jag gör eller hur jag känner. Men om jag ska göra det lite kortfattat så är det väl nog bra.

Har varit på ett styrelsemöte idag, så det tog lite kraft från mig. Sen har jag en seminarieuppgift hängades över mig och att jag ska jobba på kåren för första gången på torsdag. Men det kommer gå bra. Har bra folk runt mig så det borde inte vara några problem.

Känns som jag har kontroll och koll över det jag behöver ha det över. Förutom en mindre miss som jag gjort. En räkning som inte blivit betald. Ska kolla upp om jag kan styra bort hela grejen, för det är för en tjänst jag inte behöver egentligen. Har bara varit för lat för att ta itu med det.

Men jag har börjat med det med. Tar saker lite pö om pö, lite här och lite där. Ja, det blir så bra allt liksom. Inte för planerat och inte för oorganiserat heller.

Var på fadderinternat i helgen med. Kul grej. Träffa folk som man liksom sett omkring på skolan och på Kåren och lära känna dem. Kommer nog bli väldigt kul i höst när det är dags för rookieveckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.