Vilodag

Jag har haft en väldigt späckad helg och även början på denna vecka har varit fullt med måsten och borden. En del har fått gå bort för jag har varit för trött. Men jag tar igen det. En rolig sak var läxläsningen igår, det var bara tre elever där och alla hade matte som de ville hålla på med där, vilket inte är min grej. Men de var öppna trevliga och det kändes ändå som att jag gjord en insats. De som var där var väldigt nöjda med vår hjälp.

Idag tänker jag mest pilla lite med den seminarieuppgift jag ska göra för att jag inte var på seminariet. Sen tänker jag kanske kolla lit i boken som vi ska ha föreläsning om imorgon. Annars ska jag slappa. Det behövs kan jag säga. Har varit jättetrött ett tag nu, behöver det verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.