Inne på fjärde dagen

Kommer inte ihåg alla detaljer på det jag ätit sen i måndags men det har mest varit tonfiskröra, ägg i olika former, bacon, avokado, kyckling, kött, såser och sallad. Lite fil och frön till det med. Har känt mig lite vimmelkantig och matt i kroppen senaste två dagarna. Vilket borde vara ett tecken på att kroppen ställer om. Just nu funderar jag en del på det här med alkohol och hur man ska variera sin kost så man inte blir uttråkad. Blir helt enkelt så att jag får anstränga mig lite och leta recept och ordna så jag har matlådor så jag lätt kan ta med mig mat när jag ska iväg nånstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.