Mañana mañana

medium_2718017117

Idag lyckades jag med konststycket att vakna 15.30 på kvällen. Ja, kvällen, det var ju mörkt ute redan. Förstår inte riktigt hur det gick till men det hände ju uppenbarligen. Någon måste ha drogat mig.. Vaknade först vid 11.30 typ men sen så försvann jag iväg till drömmarnas land i några timmar. Har sen dess tränat och ja, drällt runt ute på internet som bara jag kan.

Med tanke på min ickeexisterande ekonomi så blev det inte så mycket gjort denna lördag. Önskar att jag var bättre på att dra ihop eller styra upp någon slags aktivitet, men jag tror inte någon är intresserad av det. Vet inte ens vad det skulle vara.

Nu har jag dock kollat ikapp på en massa avsnitt av diverse tv-program och massa onödigt.

Ska tala lite om prokrastinering då jag är en sådan person av rang. Sömnen är nog det som drabbas mest av denna och det är för att jag har en konstant förmåga att hitta saker jag bara måste göra när det ända jag borde göra är att lägga mig och sova. Därför som jag vaknar sent och missar dagsljus med mera. Nu blir jag inte lika lyrisk som Annika Jankell eftersom jag varit väl medveten om detta beteende hos mig själv i åratal, men det kan ju vara något att ta tag i vid tillfälle. Typ nu, så godnatt!

Mañana Mañana

 

Ett svar till “Mañana mañana”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.