Utmaningar

Bild av zuzyusa på Pixabay

Träningsvärk

Det finns många utmaningar med det jag har påbörjat nu. En som jag genomlider just nu är träningsvärken som typ gör mig både stel och gör att jag känner mig mer mörbultad än något annat. Började igår, dagen efter första passet med att framsida lår känns som fan. Jag har ju inte kört knäböj på väldigt länge så jag misstänker att det är orsaken. Hur ska man då hantera denna värk som alltid är något som man genomlider i början av en träningsperiod? Jag tänker träna bort den och hoppas på att min kropp vänjer sig. Därefter rullar det väl på, viktigt att vara konsistent och inte tappa mark på vägen.

Träning

Själva träningen är ju också en utmaning, att få orken att göra det som en har planerat. Inte ta en vilodag när det är träningsdag och att inte komma med en massa ursäkter till varför det ska hoppas över. Det är ju lätt att påbörja en sådan här sak, men svårare att slutföra. Att hålla motivationen uppe liksom. gäller att se framsteg och bli pushad av dessa.

Kosten

Detta är ju sannerligen en utmaning för just mig med mitt sockerberoende. Även här gäller det för mig att inte frångå planen. Om jag så för en enda gång tillåter mig att äta något jag inte borde så kan det fälla hela min plan. Måste hitta substitut och andra sätt att mätta min hunger på. Enligt Linda så är det viktigt att äta fett så blir man mätt. Det stämmer säkert, men jag äter inte tillräckligt med fett så därför är jag hungrig under dagen. Men jag har bra hjälp hemma med att få till rätterna och göra matlådor. Det är mest mellan måltiderna som jag kan behöva lite planering. Ska handla på mig ett förråd med bra snacks.

Balans i livet

Att få ihop livet är ju som de flesta vet en utmaning och då är det ju väldigt viktigt att planera för att få ihop det. Just idag fungerar det, men vad sker om något oväntat dyker upp som påverkar möjligheten att följa scheman och orka med att följa planen? Denna utmaning handlar om att vara flexibel och kunna göra justeringar utifrån rådande förutsättningar. Inte ge upp.

Kommer ju uppdatera de som är nyfikna på hur det går och hur dessa saker påverkar utförandet. även resultaten kommer jag kontinuerligt redovisa. Håll utkik här på bloggen, facebook eller på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.