Vikt och kropp

Mitt mål med denna resa är ju att komma i form och se vad jag kan lyckas åstadkomma med min vikt och kropp, främst muskler. Vikten är egentligen inte primär, men ändå relevant. Kommer som jag sagt tidigare väga in varje måndag för att se vad som sker med vikten. Igår var första dagen för invägning sedan idén kläcktes och jag satte igång.

Viktkurvan hitintills.

Påbörjade 22 februari med att väga in på 76,4 kg och vägde in på 75,3 igår. Så kan väl säga att målet att gå ner 1 kg i veckan är uppnått. Nästa invägning igen på måndag nästa vecka. Min utmaning är att inte väga mig innan dess. Längre fram kanske vikten till och med går upp när fett byts ut mot muskler, men då är det måtten som får visa vad jag gör för framsteg. Dessa kommer jag uppdatera en gång i månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.