Mått efter den första månaden

BIld av lloorraa från Pixabay

Ja, så var det så dags att mäta vilka mått som jag har just nu, cirka en månad efter jag mätte mig första gången. Det är ju en viktigare indikator än vikten egentligen. De mått jag hade då var:

Hur ser det ut?

24 februari

Mage: 102 cm
Lår: 58,5 cm
Vad: 38,5 cm
Överarm: 33 cm
Underarm: 27 cm
Bröst: 101,5 cm
Höft: 99 cm

31 mars

Mage: 98 cm -4 cm
Lår: 57 cm -1,5 cm
Vad: 39 cm +0,5 cm
Överarm: 32 cm -1 cm
Underarm: 27 cm +/-0 cm
Bröst: 102 cm +0,5 cm
Höft: 99 cm +/-0 cm

Så där har vi resultatet av min första mätning. Väldigt glädjande. Att mina mått har gått åt rätt håll går ju att konstatera. Särskilt det runt magen som är det främsta förbättringsområdet där jag vill minska. Så det känns bra. Bara att köra på med min resa.

Nytt upplägg snart

Eftersom mitt träningskort på Fitness 24/7 går ut om lite drygt en vecka så har jag fått fundera lite på vad och hur jag ska fortsätta träna. Jag har fått upp ögonen för Actic och tänkte utnyttja den gratisvecka som de erbjuder för potentiella nya kunder. Så där kan jag prova lite olika pass och träna på deras gym.

Sen när den perioden är slut blir det att träna på jobbet och hemma. Har vikter på båda ställen, även om det inte blir några tyngre varianter. Får helt enkelt köra fler reps. Sen vill jag komma igång ordentligt med konditionsträningen när det så sakta blir vår nu med. Så cykla, gå och springa ska jag ha som ny motionsform.

Jag tror nog jag ska kunna fortsätta med mitt träningsupplägg men kanske inte att det blir samma intensitet. Har planer på att skaffa en träningsbänk med så jag kan använda min skivstång där hemma till fullo. Tänkte mig en sån här, vi måste bara hitta en bra lösning på förvaring.

https://www.tectake.se/multivinkel-hantelbaenk-402268?refSrc=10174&nosto=nosto-page-product1

Känns bra att vara såpass lösningsorienterad ändå. Kunde bara lagt ner och struntat i att träna när jag blir föräldraledig, men nej, ska allt hitta olika sätt att aktivera mig på så måtten visar ännu mer bra siffror och jag mår ännu bättre. Kan prata mer om det i ett annat inlägg, alltså om hur jag mår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.