Hemma, mkt sliten.

Det har varit en minst sagt hård weekend!! Fest varje dag, kom inte i säng förrän efter 3 nån dag och ibland inte förrän ännu senare. Jag har haft ångest p.g.a. värdens mamma, hon var läskig och skrek på oss. men annars så har jag haft skitkul. Mkt pengar har det gått åt också, väldans mycket.

Nu har jag iaf lite koll på Sundsvall och så. Sen är det så att jag har stressat som en idiot sen jag kom hem, bara för att VHS är cp. Ska fixa allt imorrn och det är typ i allra sista sekunden, inte alls kul!!

Gaah, måste gå och sova nu, ska upp tidigt och har sovat alldeles för lite sista tiden.

Gonatt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.