Ny månad och nya rekord!

Jadu idag/igår då har varit intressant. Skulle upp klockan 9, men vakna 11 av att Pontus ringde, ojfan vad det blev stressigt. Upp, på med kläder, ut med hunden och sen med bussen. Åkte upp till Sthlm för att åka inlines med några från IRC, men de bangade, försov sig och sånt skit. Jävla lamers. Sen har jag varit så jävla trött hela dagen, så nu måste jag sova. Min kanal blir bara mer och mer populär och idag var det nytt rekord. 12 personer på samma gång. Sen så har vi/jag bestämt att det blir fest hos mig på Lördag, det kommer väl en 1-15 stycken. Hoppas att inget går fel bara =) !

Godnatt på er

PS. Idag ska jag sola och åka till tids, nerdarnas kväll jue! =p DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.