Musik och lättad!

Tänkte skriva upp några låtar som jag tycker är värda att lyssna på!

Trance och sånt!

Delerium – Heaven’s Earth (matt darey mix).

[youtube]egAIhsuHwu4[/youtube]
Jonah – Shhh…Listen (Be Quiet Extended Remix).


Why Are You So Quiet (Extended Mix).

[youtube]a8ksMPhpSaU[/youtube]
Alibi – Eternity (Innercity mix).

Annat!

[youtube]IfJrypuibQ8[/youtube]
Pj Olsson – Ready For A Fall.
Whitney Houston (duet with Jermaine Jackson) – If you say my eyes are beautiful.

Nu är det kört…men jag är mest lättad, bättre att veta än att lida i ovetande. Usch och fy för det! Nu är jag iaf ensam och utan dejt eller vad jag ska säga. Och jag borde vara mkt lessen…har ju mkt känslor för flikkan. Men nej, bara stänger av och går vidare……!

Jag har så förbannat ont i skallen! Tror ni att jag har såna där symptom som utmärker sig på kroppen. Ni vet när nåt är fel inom en….! Kommer inte ihåg vad det kallas. Idag när jag satt och väntade på att den här tjejen skulle ringa upp mig, så kom min syster in till mig. Frågade vad problemet var och så. Hon var så snäll och gav mig råd och så, kändes bra att ha en syster dårå! Känns bra att jag kan känna att jag tycker väldigt mkt om mina systrar, även fast jag inte träffar dem så ofta. De betyder nog en hel del för mig ändå….men jag tillåter mig inte känna efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.