Walk of life!

[28/10-00]

öhhh, vad gör jag här? Vem är jag…*trött*! Hela jag är helt slut…! Har studsat som en idiot på Heaven, massa med skoj var det nog. Jo, det var kul. Särskilt då jag känner igen låtarna. Och det gjorde jag nästan hela tiden.

Så nu är hela min kropp död.

Speciellt min stortå…aj, nageltrång.

Var hittar jag en Dancing queen? Som bara vill vara min…som jag kan ge mig själv till i present….hehe, svårt att svara på den kanske.

Idag fick jag äntligen mina pengar!! *weee* Så nu ska det shoppas, har redan handlat nytt skal till min nya mobil och en MD-spelare, nu ska jag bara haja hur jag ska göra för att spela in från datorn, sladdarna funkar ju inte….!

Idag ska jag klippa mig för det hann jag inte igår och så ska jag köpa kläder. Och sen ska jag på fest. Hoppas det finns nån rolig människa där som jag kan lära känna, får väl se.

Nej, usch, sova var det!

[29/10-00]

Jaa, så har man lärt sig nåt mer här i livet stora vandring, faschinerande minst sagt, inte min grej iofs, men intressant. Så mkt hade jag att säga om det! Är rätt trött efter den här extremt roliga helgen.

Dansat som en tok och diskuterat massa intressanta saker…känns väldigt bra, det kallas att leva, nåt som jag inte brukar göra speciellt ofta egentligen. Jag tycker mig ha kommit nära personer som jag inte kommit så nära tidigare och personer som jag aldrig ens pratat med förut oxå. Väldigt trevligt tycker jag! Så det ska vara!!!

Nu borde jag typ plugga eller nåt, men jag vet inte…

Det blev inget pluggande, det blir nog bara kuggande. Det går ju att ta igen så det är ju lugnt. Nu ville jag skriva nåt här, men vad det var vet jag inte, så jag lägger nog ner, hejsvejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.