Årets sista dag —> 31 december 2000

Jag ska berätta en liten hemlis…iaf en sak. Jag tror på att vi människor kan lura oss själva att ha känslor för andra…det kallas att bli kär. På nåt sätt så lurar vi oss själva…gör personerna vackrare och trevligare och allt. Hela denna process kallas att bli kär…! Sen om det är äkta det avgör tiden…! Håller det så…ja ni vet!

Jag tror att jag kanske möjligen håller på att lura mig själv…vi får se…! Jag är iaf inte den stålpansrade kille jag har varit den sista tiden….när det gäller såna saker…har inte ens velat tänka tanken att jag skulle ha några känslor för nån. Fast det är ju klart…jag får ju inte känslor hursomhelst….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.