mums.mat.hångla.

mums med mat och gott med cider! Jap, tips ska vara gott idag, annars!! Jag har gjort nosidan, ett steg närmare!! hångla e kul! Jag ska köpa min dator imorrn, det kommer kosta alla mina slantar! Tur att man har vänner och föräldrar! Igår så möblerade jag ju om med, fint blev det, ska såga sönder bokhyllsskrället och göra hyllor av det istället! Och sen så ska jag ha nätverk i rummet! *leka* Men var ska jag ha alla burkar, iofs bara två stycken….men det blir nog kul. Ska ha bredband med!! *vill ha nyss*

————–

Nu är jag trött med. Vill ha allt jävla skit gjort och jag vet att det inte blir gjort av sig självt, men jagvillinte!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.