bdc.bihålan.bilder.

Hejsan!

Idag har följande hänt!

Gick upp sådär lagom runt 6 =/…klädde på mig, åt lalalala. Tog bussen till pendeln, åker pendel i ca. 20 minuter, sen…bom, stop! Tåget stannar strax utanför Rönninge…ett träd har ramlat ner på tåget och ledningarna = evakuering och promenad tillbaka till Rönninge station. Några hundra pers vandrade, tufft va! Kom lite försent till plugget!

Sen så är det så att jag producerar ca 10 liter snor om dagen, tror att det är nåt i stil med bihåleinflammation *gilla nässpray* Måste ha med mig det i fortsättningen.

Tror jag skiter i skolan imorgon, känns som att 4 timmar användargränssnitt kan hoppas över…får se. Mysigare att vara hemma och sova med en flicka bredvid sig liksom.

Jag har installerat Windows NT server 3 ggr idag, så nu jädrar kan jag det! En Stand alone server som sedan togs bort, en Pdc och en Bdc! För er som inte hajar nåt, nevermind :p

Och så körde vi nåt som heter unattended installation. Då fixar man alla inställningar i en textfil först och sen så kör man den i installationen så man slipper fylla i all information manuellt. Det gick halvbra, hade visst fyllt i fel. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.