glöf – en veckoresumé

men då vafan

nu hann jag inte få mina poäng för dagboken, så himla dumt *vara bimbo*

sverige suger på alla sätt de kan idag tydligen 😛

Nu ska jag sova tätt intill min älskling, gonatt!

Åh yeah! Härligt väder denna dag. Ska försöka få ihop en veckosummering.

Måndag 7/5 : hmm, då var jag på praktiken som vanligt…kände att jag hade mkt att tänka på och hur jag är rädd för jobbiga saker som känslor och sånt. Mkt känslor och tankar!

Tisdag 8/5 : I princip samma saker i huvudet då, var och åt glass med Jessica vid maren, mysigt som fan! Glodde på såpor på kvällen.

Onsdag 9/5 : Jobba, solade3 på lunchen vid kanalen, åkte upp till stan och satt på Fridhems och sen åkte jag och Jessica hem till henne och sov..!

Torsdag 10/5 : Jobba mera och sen på kvällen åt jag middag med föräldrarna och blev lite less på farsan när han kommer med dumma kommentarer om mig och hur jag tänker..

Fredag 11/5 : Blev i princip klar med webbshoppen jag byggt senaste tiden. Känns bra, skrev om hur mkt jag skrivit i dagboken och det lästes av 39 personer, tror att jag skrivit mest dagbok av alla medlemmar med mina 344 inlägg. Hyrde fyra filmer och såg dem. Det var Coyote Ugly som var rolig och bra, Return to me som var bra. Sen var det Broken hearts club, en massa bögar som hade problem med vänner och utan dem. Och till sist Centre stage som handlade om ett gäng proffs balettdansare och deras liv på Amerikanska Balett akademin, Bra filmer alla.

Lördag 12/5 : Glömde eller hann inte skriva nåt. Såg två av de fyra filmerna. Badade och åkte sen hem till mig där vi såg Sverige förlora mot Tjeckerna i en straffmatch! Sen grillade vi och åt god mat och sen var det den bedrövliga melodifestivalen där de två översta låtarna var sämst, Grekland skulle vinna! Inför jury igen, ingen folkomröstning, folk har ju ingen smak!!

Idag! Ja, idag har jag varit på stan med jessi och hennes syrra och systerson och glassat i solen. Skönt och varmt. Kolla kläder och la undan en skitsnygg lila tröja som jag ska köpa imorrn. Nu väntar jag på samtal från en polare och sen ska vi hitta på nåt.

Babaj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.