Docklands Allstars

ugh, en indian. Jaha, ännu en natt av dans och trance. Var skoj. hade sönder min t-shirt, den var gammal och sliten så det gjorde inte så mkt. Dansade på bra åt alla jag skulle dansa åt. Plus några till.

Röjde så totalt till en låt, eller var det flera låtar kanske. Basen dunka skönast och jag studsa som en idiot, tyvärr var det blött på golvet så jag fick typ anstränga benen extra mkt för att inte slira till ordentligt.

Lite blickar fick man på sig då, klockan var ju trots allt 4 på morgonen.. 😉

Nu är jag seg så seg. Vill bara att det ska vara imorrn så jag slipper mors dag. Klarar inte av att säga grattis på mors dag, känns hur jävla dumt som helst. Och plocka blommor, neej, ännu dummare.

Nu har jag iaf plockat av och fixat efter maten, det får duga!

Jag har abstinensbesväääär! *vill kramas* *saknar flikkan*

Alla pussar och kramar till henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.