Fjortishelveten

Jag är som bekant diskusboss i diskusen Partytime. Det är bara en massa 13-15 åringar som uttalar sig om hur coolt det är att supa, slåss och knulla. Jätteroligt. Inte ett dugg. Vad gör man då? Försöker tala dem tillrätta…mjo, ibland om jag orkar så. Men hur kul är det liksom. Vill ju inte vara nån jävla extrapappa. Varför tror de att det är så himla ballt att supa och göra bort sig när de är typ 13 bast?? Sjuk värld. Fick ett mail från Resturang Clara, de ska lägga ner all techno och bara spela mainstream YAY!! =/ På grund av besökarnas och framförallt myndigheternas begäran, vad säger det om detta sjuka samhälle då? Nej, visst främja alkoholkulturen och ner med allt som har med techno att göra, alla vet ju att de som lyssnar på techno också knarkar, så det är väl bara bra…. bläää!!!

Oj, vad varmt det är. Har en del saker att fixa, som att plugga inför omtentor i vissa ämnen. Ett måste att klara dem, jag vill få godkänt så jag kan lägga all min koncentration på skolan och de ämnen som kommer i höst, de roligare ämnena. Så nu måste jag plugga som en dåre…! Fan om jag inte klarar det! Så måste jag fixa in CSN ansökan, så jag får mina pengar i rätt tid, ifall jag nu ska flytta så kan det vara bra =)

Händer många spännande saker nu måste jag säga. På Tisdag är det Allsång på Skansen, sen nån dag i veckan blir det utgång. Sen på Fredag ska jag och Jessica fira att vi varit tillsammans hela 6 månader! Det är inte klokt vad tiden går fort när man är kär och mår toppen mest hela tiden :).

Sen på Lördag ska jag hjälpa Jessica och hennes syster att flytta till hennes systers nya lägenhet! och på Kvällen ska jag upp till Stockholm och hitta på nåt med Micke_t8 och Mattsen, iaf tror jag det eller?? Typ avslutningsbesök på technoklubben Fever, som ju kommer läggas ner *jävla synd* Och filmkväll innan tror jag bestämt.

Sen är det en ny vecka…

Måste bara få pengarna att räcka. Får iofs 3500:- i slutet av månaden, men de ska ju jag ha med mig på resan. Blir till att sälja aktier, helt klart, kommer ju en stor räkning på flera tusen närsomhelst, måste ringa om den med.

Ojoj, vad mkt det är, så ska man väl hinna med lite Gröna lund och födelsedagar hit och dit. Mkt är det, men det är ju bara bra, så man inte har tråkigt menar jag! Skriv nu en massa inlägg till mig och sånt 🙂

24 dagar kvar till Rhodos!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.