Flängde runt…

Igår var jag och flängde runt en hel massa. Först gick jag upp 06.00 för att ta bussen 06.20 från Jessicas studenthem. Kom till plugget runt 08.00. Där hade jag inte så himla mkt att göra förutom att surfa runt, installera klart SQL, uppdatera från Windows Update och så vidare. Drog med Jakob mot PC bokhandeln efter det och köpte den sista av de böcker som jag behöver nu i skolan. Sen ringde jag syrran och fråga om jag kunde komma förbi och det gick bra. Tog mig till Söder med tunnelbana och buss. Snackade en massa om lägenheten och sånt. Sen gick vi ner till lokala pizzerian och åt, Jessica kom dit och sen drog vi till BK och så åt hon och sen gick vi till CH! Var där typ nån timme och sen åkte jag hem. Kom hem och där var det fullt hus, eftersom min andra syrra med familj var där. Så jag snacka lite med dem och sen gick jag typ och la mig, efter lite betalande av räkningar! Nu har jag ASP!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.