Bokat…

Igår skulle jag skriva om att jag bokat resa och det gjorde jag men så sket sig allt…inte reseplanerna utan datorn. jaja, har bokat flygbiljetter till Prag över nyår, jag och Jessica ska dit och fira! Ett år har vi varit tillsammans. På Nyårsafton alltså.

Sen har jag en kryssning med plugget med, slapp betala resan för Juha i klassen är medlem hos Silja Line 🙂 Bara Buffén att betala. Nu idag ska jag fan klippa mig, är trött på att se ut som ett jävla offer. Måste gå till Telgebostäder också och se om det fick mitt jävla brev och om jag finns med i deras register. Så jag kan börja kolla efter ny lägenhet.

Och sen måste jag plugga en massa…en tenta på Torsdag som jag måste klara!
Jessica brer alltid ut sig över heela sängen när hon sover. Jag får klämma in mig om jag suttit vid datorn eller kollat på teve 😛

Och så installerar jag nya ICQ just nu, tack JwK.

Så ska jag köpa en micro idag med…

Ojoj…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.