Lösningar, filmer och pengakris.

Har diskuterat en eventutuell lösning på bostadproblemet med en bekant idag. Får se hur det blir. Tänker inte bli alldeles till mig som senast det var aktuellt. Först ska jag se vad som händer med lägenheten jag bor i. 🙂

Sitter i Sigtuna och ser hur bredbandet ger mig och min älskling underhållning i form av nya filmer. Nej, det är inte såna filmer. Vi underhålls faktiskt av vanliga filmer 😉 Skoj, fast det är några med lite dålig kvalité.

Hon står i datasalen och fotograferar sina klasskompisar i underkläder. Tydligen nån form av kvinnligt tema 😉 Imorgon är jag ledig, för unixläraren är sjuuuk 😉

Blev väckt av min arbetsgivare på bowlinghallen imorse. Hon ville att jag ska jag jobba på fredag, så på fredag är jag upptagen! Men på lördag vill jag festa. 🙂 Måste styra upp nåt iaf!

Så var det pengakris igen här va. Jessi får inte ett öre av csn i december(!?!)…det verkar asskumt. Måste vara nåt med deras utbildning som gör att de inte får fullt. Skitdåligt iaf! Bajs på dem!

Nu ska jag fortsätta här…puss hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.